Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Адв. Росен Димитров: Странно как умните не са се сетили, че Цветан Василев също не е разпитан чрез видеоконференция
Автор: Екип Burgas24.bg 12:36 / 23.03.2022Коментари (9)928
© Facebook
Пловдивският адвокат Росен Димитров направи интересен прочит на ситуацията около досъдебното производство, което се води по случая с Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Юристът засегна и темата около разпита на "свидетеля" Васил Божков и каква би била правната стойност на казаното от него.

"Опорката на умнокрасивите, че Божков може да бъде разпитан от Дубай набира скорост. Тоест, не Божков е виновен за неразпитването си, че е в Емирствата, а прокуратурата.

Странно как умните не са се сетили, че Цветан Василев също не е разпитан чрез видеоконференция, макар да е подсъдим - тоест делото е в съда!

Интересно обаче е друго: Какво би казал Божков при разпита си и каква доказателствена стойност ще има казаното?

Дори да приемем, че Божков бъде разпитан и каже това, което иска целият умнокрасивите, а именно, че е изнудван от Борисов, Горанов и Арнаудова, какво от това?

Това значи ли, че тези лица трябва да бъдат задържани и с обвинения?

Демек ако аз, без да имам 19 обвинения и без да съм санкциониран по "Магнитски", под формата на разпит, кажа че съм изнудван от Бойкикев и Йорданова, значи че те трябва да се тикнат в ареста? Нали така? Според тяхната логика.

Освен горното, ако Божков толкова искаше да бъде разпитан, но няма кой да го разпита, какво му пречеше да изпрати саморъчно написано на лист и подписано от него изявление по случая?

Нищо, че то няма процесуална стойност!

Все пак доц. Рашков бе изпратил в прокуратурата неподписани постановления за привличане на обвиняеми и без имена на привличащия ги полицай! 

Извинявам се на нормалните, че ги подценявам с примери, които така или иначе не са разбираеми от сектанти!", написа адвокат Димитров.

Малко по-късно на страницата си във Фейсбук, адвокат Димитров сподели мнението си за още един разпит- този на премиера Кирил Петков

"Според адв. Екимджиев по Нова, прокуратурата щяла да тормози Кирил Петков като го разпитва по казуса, по който последният сам беше наредил на милиционерите да го разпитат!

'Начи при разпита си в МВР, в който Петков беше изразил загриженост от адекватната работа на прокуратурата, по своя инициатива и желание, сам се е подложил на тормоз и унижение... 

Освен, че вече много често ме е срам да кажа, че съм адвокат мисля, че Висшият адвокатски съвет наистина трябва да въведе редовни психотестове за членове на адвокатските колегии!"



Още по темата: общо новини по темата: 181
12.12.2023 »
21.03.2023 »
31.12.2022 »
16.11.2022 »
01.11.2022 »
18.10.2022 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хахахаха. Много добър.Изсра му се в дзурлата на Екемджиев.
0
 
 
всичко е от ясно по-ясно с тези двамата,но ако ги осъдят бая прокурори и съдии ще трябва да връщат милионите взети подкуп за закрила,а като няма откъде ще ядат калъчката
+1
 
 
абе сопол новорегистриран *floflo*,ти си толкова тъп,че направо трябва да започнеш от предучилищна възраст!Ама това сте вие - ПРОСТАШКИТЕ ЛАЙНЯВИ ТРОЛСКИ СОПОЛИ!
-3
 
 
Само това, че говори за "умнокрасиви" и нарича Хр. Иванов "БОЙКИКЕВ", показва, че този е мръсна герберугелска мишка.
-4
 
 
Абе говньо, на кой да изпрати листче с показания В. Божков - на ЗАКЛЮЧЕНАТА пощенска кутия на КАСКЕТА ли ? Що не питаш КАСКЕТА, защо не приема показания от Василев и Божков ?
+3
 
 
Странно как един адвокат им го обяснява съвсем нагледно. Абе аланкооловци рашковци и петковци, ако бяхте толкоз умни( а явно не сте ) щяхте наистина да ги "заковете". И ние т.е народа ( истинския ) се питаме искате ли или просто играете поредното театро. Години наред. 30% гласували са ви много. И се оказа, че не само Бат Бойко е виновен.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: