Адвокат: Гешев е по-опасен за подрастващите от банда разпасани педофили

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:23 / 24.12.2022
594
От гледна точка на нормалното развитие морално и ценностно развитие на подрастващите, неговото разбиране за правовата държава, което той споделя, е по-опасно от банда разпасани педофили. Затова в една нормална държава би му било забранено да посещава училища.

Това заяви пред "Евроком" адв. Михаил Екимджиев по повод на действията на главния прокурор Иван Гешев в последните седмици, през които обвинител номер 1 посети редица учреждения, институции, университети и училища. 

Според юриста Гешев може да бъде определен като "главатар на гангстерска банда".

"Част от социалната шизофрения и имитация, в която живеем", така той определи награждаването на обвинител номер едно с награда на името на Джовани Фалконе.

"Гешев е назначен и формално олицетворява една институция, която трябва да символизира силата на правото, справедливостта, справедливата наказателна репресия и възмездие. Вместо това този ресурс се използва за разчистване на лични сметки", заяви юристът.

"Нашата прокуратура в лицето на Гешев буквално го изпра, неколкократно го препра, а той сега пърха като ангелче от първия ред на парламентарната трибуна и просто е един народен представител. Явно парламентарното представителство изисква олигарсите да имат своя представител в парламента", заяви адк. Екимджиев по адрес на Пеевски.

"Не сме изненадани, след като преди 3-4 месеца спечелихме първото такова дело на две такива дружества заради аналогични безобразия на прокуратурата", каза той, след като стана ясно ,че компанията "Лев Инс" е осъдила Прокуратурата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Мъж измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Стенограмата от заседанието на правителството разкрива мотивите з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).