Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Адвокатка от Пловдив: Ден на Европа ли? Я по-добре прочетете това!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 09.05.2021Коментари (79)1590
© Фейсбук
Адв. Елена Гунчева е практикуващ юрист от 2000 година. Член е на Адвокатска колегия – Пловдив от 2010 година. Завършила ПУ "Паисий Хилендарски“ през 2000г. с придобита образователна степен "Магистър по право“. От 2000 г. до края на 2009 г. работила като главен юрисконсулт в община Пловдив – в дирекция "Общинска собственост“ – осем години и две години в дирекция "Правно-нормативно обслужване“.

Ето какво написа днес тя в профила си в социалната мрежа Фейсбук:

Ден на Победата или Ден на Европа?

Поколенията след моето днес празнуват Ден на Европа. Обединена Европа. Всъщност обединението на Европа под ръководството на Германия е било мечтата на чичо ви Адолф. Както се казва, победи чрез наследниците си - новите либерални неофашисти, завзели властта в Европа. И някак си забравят кой на кого майката... грубо казано!

Сега да бъдем за кратко реалисти и да махнем розовите еврогейски очила със светлото европейско бъдеще и да разгледаме нЕкои точки от реалността:



- По времето на Третия райх голямата част от днешните европейски държави подкрепят АХ. Факт!



- Германия установява господство и определя политиката на европейския континент.



- При нападението над Полша, почти никоя европейска държава не протестира.



- Чичо ЙГ създава науката за манипулиране на масите чрез пропагандата, киното и изкуството.



- Германия, една тъй миролюбива държава, напада СССР първа. Факт!



- Великобритания и САЩ се включват във войната едва когато започват победите на съветската армия над германците. Факт!



- Великият спасител и демократ САЩ хвърлят атомни бомби над Нагасаки и Хирошима, като избиват стотици хиляди жени, деца, възрастни...изобщо цивилни, като последиците от ядреното замърсяване засягат и следващите поколения.



- СССР /сега Русия/ наритва като мръсно коте Германия и прави парад в Берлин, а след това и голям военен парад в Москва по случай Деня на победата над хитлерофашизма!



- СССР губи милиони жертви - военни и цивилни, за да се защити. Цивилизованите германци избиват всичко по пътя си.



- Европа след войната е съсипана, а САЩ стават световна сила, защото нямат противник, а те много зор в тази война не са си дали.



- Започва изпълнението на плана на АХ за обединение на Европа - първа цел - обединение за въглища и стомана, тоест да изкарат едни пари. И втора цел - да се противопоставят на СССР тогава, защото смятат социализмът /комунизъм, за сведение на психодесните, не е имало никъде, нещо като утопия е, ама кой да ти чете/, за по-голяма заплаха от всичко останало.



- На практика ЕС става нов САЩ, като държавите в него губят суверенитета си и се подчиняват на Брюксел.



- Богоизбраните отново владеят финансовата система и се опитват да управляват света.



- Германия отново управлява Европа!



- Европейските ценности за свободно движение на хора, капитали и работна ръка отидоха в небитието покра пЛандемията и планираните имунизационни паспорти.

И да обобщим - грозно е да се омаловажава борбата на милиони хора срещу фашизма и хитлеризма. Грозно е да си приписваш победа, която не си извоювал. Грозно е подчиняваш другите народи, макар и под ореола на европейски ценности!

България, по стара наша традиция, винаги се присъединява към губещите. И след това си плаща българският народ.

И Девети май е Денят на победата! В който приключва Великата Отечествена война. Поклон пред жертвите и героите на войната! Поклон пред тези, които не се подчиниха на новия ред. Поклон пред тези, които загинаха за свободата си.

Денят на Европа е ден на Германия, Франция, Испания, Италия.....но това не е моят Ден! Днес аз мисля за това как под ореола на висши ценноссти се пробутва робството, агресията и контрола върху хората. И предпочитам България да е свободна, независима и просперираща държава, а не колония на Брюксел и САЩ. Предпочитам да правим военни паради на Гергьовден, отколкото прайдове в Деня на Европа!

Днес е ден на победа.....и никога да не забравяме цената на свободата и достойнството. Те не се купуват с евросубсидии!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да си взема час за правна консултация ,но не вдига телефона. Телефонния и секретар казва,че е заета с идеологическо фелацио. Иначе бих и закарал една кутия за торти пълна с лайна със цъвецкото знаме,но искам така лично да и видя дзурлата без Фотошоп. Щото и личи,че е шпаклована. На живо е,като адашката и в Брюксел....милиЙончева. Тея боклуци от злоба и русофилия се сбабичосват,като вещици.Оная поне стана майка. Тая дамара и е пресъхнал вече и луди няма да я заплодят.
+3
 
 
Тази клета дебелана с психични проблеми от както в изгониха като юристка в обшината много озлобв . Може да се дължи и на мено маузата
+4
 
 
Като гледам обяснили са и на таз добра женица каква е истината.Това,че ти си мислиш нещо и си го прочел някъде в някой проруски сайт за фалшиви новини ,не значи че е истина.България е свободна и независима страна,а отдавна вече не сме 16 -та съветска република,както искаше онзи изкуфял старец дедо Тодор.Ако на тази женица наистина толкоз и харесва Рассията -прав ти път.Там ще усетиш истинската демокрация,но поне водка ще има на корем.Мъже обаче няма-всички са пияни и предпочитат водката,пред поувехнали жени ,макар и със начервени устни.
-1
 
 
Да, всичко това е факт, истина ! Колко хора го осмислят и осъзнават, четейки коментарите по-долу! Всички тези заслужават да живеят още под турско робство!
-3
 
 
нищо ново под слънцето ,двама трима психично болни трола с маса акаунти се опитват да привличат внимание....бая нещастни трябва да са в реалноста да да се радват на такива трохи
на 10.05.2021 г.
+3
 
 
Кой руснаците ли? Тези които с Германия се разбираха за Полша и бяха пълви съглашенци с райха за тях ли думаш? Ако не бяха американците които нищо и леко си изкараха войната както казваш руснаците с вейки щяха да се бият срещу хитлер! Много си загрижена за фашистка Япония нещо комунистическа кукумявко!
-4
 
 
Напълнило се е с еврогейове и духачи.Ами нали си имате празник на 8-ми. Обличайте кожите и бегом на прайда да празнувате с някоя оргия, като стадо неандерталци.Това е денят на хората с най-примитивния начин на мислене.Не съм виждал такива примати, като тях и сатанистите. Не е важен човека, който говори, а какво казва.Истината си е истина, както и да искат да я изкривят някои.
+6
 
 
Пак приканвам всички рушляшки тъпанари воглаве с тази потомствена комунистка - бегом в рушландия!Там е готино,живот рай,водка безкрай,точно като за вас,скотове антибългарски!Прочетете какво е написал Захарий Стоянов за такива като бас!Дано го разберете и осмислите,нещастници!
+5
 
 
Я всички начело с блондинката марш в училище да се просветите и да не говорите глупости! То бива, бива неграмотност и от едните и от другите но това вече е прекалено!
-3
 
 
Факт е, че германската армия е сломена в Русия и че там се обръща войната. Факт е, че САЩ е единствената държава в света, която е използвала атомни бомби, и то срещу цивилно население. Не знам с каква съвет го отричате, някои пишещи? И то без военен смисъл, а с политически причини. Защо не хвърлиха бомбите на безлюден японски остров, ефекта щеше да бъде същия, но без жертвите? Та не се надупвайте на чуждите интереси, защото те не съвпадат с нашите. То се вижда вече, туризма пряко го усети
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: