Акцията на "Капитан Андреево" била показна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:56 / 01.10.2016
1356
"Акцията на "Капитан Андреево" е прибързана. За 14 души са пратени 100, за да ги арестуват. Акцията е показна, цели се да се замажат гафовете. Да остане впечатление, че всичко е наред. Факт е, че са отишли над 100 души. 

През седмицата станаха няколко провала и трябваше ПР имиджът на МВР да се изчисти." Това заяви в предаването "Събуди се" по Нова телевизия депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро по повод акцията на специализирано звено "Антикорупция" на ГКПП "Капитан Андреево", при която бяха задържани 4-ма гранични служители.

"През седмицата имаше обучение в Пловдив. Същата вечер се оказва, че в Плевен липсват двеста хиляди. Където има много товарни камиони със стоки, могат да минат няколко контрабандни такива.

"Нямаше нужда от такава масовост. Но показваме, че по всяко време сме в готовност да изпратим 120 човека на границата", иронично заяви Ревизоро.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Петима са пострадали при тежката катастрофа край "Маказа"
Енергийният министър: Предоговарянето с "Боташ" няма да е лесно 
По-високи цени на основни хранителни продукти
Тежка катастрофа спря движението за "Маказа"
Томина неделя е! Ето какво не трябва да правите днес
Къде на морето може да разпънете палатката си срещу 21 лева, а би...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).