Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ако не можете да възпитавате децата си, не ги правете. Учителите не са ви виновни
Автор: Георги Кирилов 17:25 / 24.02.2023Коментари (4)810
© Plovdiv24.bg
"Учителите ликуват - вдигат им заплатите с много, и то със задна дата". Това е един от материалите през настоящата седмица, който предизвика изключителен интерес сред читателите на Plovdiv24.bg. Същият накара десетки да напишат коментар под публикацията.

Както обикновено, не липсваха мнения и в двете посоки - че едва ли не учителите не заслужават такива пари, защото не правят нищо и имат доста свободно време. Други пък коментираха, че дори заплатите им да бъдат увеличени до тези нива, те отново няма да са достатъчни за тази професия.

"Който смята, че 1900 лева за учител е много, да стане учител! Аман от критикари, за които не е проблем един депутат да взима 13-15 000 лева, а един учител, който е длъжен да ви търпи дебилите и техните капризи, да няма право на що годе нормална заработка. За мен и това е обидно ниска заплата. А както вече написах, ако смятате, че сте нещо повече и можете да допринесете за това, децата ви да станат по-умни - действайте! Също смятам, че родителите са основните виновници за общото положение в българското училище. Системата си е система, но ваша е основната вина", пише наш читател.

Днес пък полиция и прокуратура изнесоха брутални подробности за стрелбата по автобус в Пловдив. Оказа се, че двама ученици са стреляли в продължение на близо час по автомобили и автобуси от тераса на шестия етаж на улица "Юндола" в града.

Та да попитаме - и за това ли са виновни учителите? Затова призоваваме всички родители - ако не можете да възпитавате децата си, не ги правете!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всяка жаба да си знае гьола! Най напред е отговорен родителя! После детето! И после учителя! Няма друг начин да се осъществи контрол! Хлапето трябва да разбере къде как трябва да се държи! За това си има общоприети правила! И правилнизи! Родителя е длъжен да ги изисква от децата си поне докато са част от Обществото! Очевидно интелекта на учителя е много важен, за да знае как да подходи и към едните, и към другите! За да не ставаме свидетели на съвършени глупости! Интелекта е интелект и той се възпитава от цялото общество!Не само в училище! Въпреки че образователната програма е също от особено голямо значение! За да не слушаме глупости от кос кожам ти професори и Академици! Особено днес след 30 години "Демокрация"!
+2
 
 
Да искаш пари за труда си е срамно в България. Затова сме роби. Но това което ми идва наум е че има децибели от които вече нищо не се чува. Някои от солидарност - защо те да, а аз не, използват момента за да пищят и те и става весела какофония от която никой не може да разбере нищо, дори и политизите които стоят на високо. За това ми хареса идеята на ПП за обединение на хора с болка, с кауза, вместо всеки да протестира сам. Надеждата ми е че така може да има повече ред и хората да се чуват, и самите себе си. Евентуално да се намери и някакъв компромис Също така и идеята на Български Възход е добра за кръглите маси. В момента всички пищят за всичко преди изборите с идеята че така ще ги чуят по-добре. Болът ме ушите и очите вече.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: