Ако не можете да възпитавате децата си, не ги правете. Учителите не са ви виновни

Автор: Георги Кирилов
Коментари (4)
17:25 / 24.02.2023
887
"Учителите ликуват - вдигат им заплатите с много, и то със задна дата". Това е един от материалите през настоящата седмица, който предизвика изключителен интерес сред читателите на Plovdiv24.bg. Същият накара десетки да напишат коментар под публикацията.

Както обикновено, не липсваха мнения и в двете посоки - че едва ли не учителите не заслужават такива пари, защото не правят нищо и имат доста свободно време. Други пък коментираха, че дори заплатите им да бъдат увеличени до тези нива, те отново няма да са достатъчни за тази професия.

"Който смята, че 1900 лева за учител е много, да стане учител! Аман от критикари, за които не е проблем един депутат да взима 13-15 000 лева, а един учител, който е длъжен да ви търпи дебилите и техните капризи, да няма право на що годе нормална заработка. За мен и това е обидно ниска заплата. А както вече написах, ако смятате, че сте нещо повече и можете да допринесете за това, децата ви да станат по-умни - действайте! Също смятам, че родителите са основните виновници за общото положение в българското училище. Системата си е система, но ваша е основната вина", пише наш читател.

Днес пък полиция и прокуратура изнесоха брутални подробности за стрелбата по автобус в Пловдив. Оказа се, че двама ученици са стреляли в продължение на близо час по автомобили и автобуси от тераса на шестия етаж на улица "Юндола" в града.

Та да попитаме - и за това ли са виновни учителите? Затова призоваваме всички родители - ако не можете да възпитавате децата си, не ги правете!

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).