Актриса от "Вина" се разплака в ефир, заговори за тежка загуба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:53 / 30.04.2023
4618
"Все още преодолявам загубата на дядо си отпреди 2 години. Той беше мъжката фигура в живота ми. Той е енергия, присъствие, чувство на сигурност, когато е там, чувство на спокойствие. Но аз много често си говоря с него. Споменът за него е с мен всеки ден, даже онази вечер го сънувах пак", това разказа актрисата от сериала "Вина" Кристина Верославова в "Търси се" по bTV.

"Един от трудните ѝ периоди е загубата на дядо й. Тя много ни помогна да минем по-леко през това. С баща си нямат връзка от доста години, откакто тя беше 6-7 клас. Ние се разведохме с баща ѝ, когато тя беше на 7-годишна възраст" , разказа майката на Кристина Геновева Георгиева.

"Тя ми каза: "Мамо, искам да те гледам да си усмихната, не искам да плачеш и искам да се разделите, защото така не се чувствам добре да те гледам тъжна", сподели Георгиева

"Липсата на баща ми беше болка, много късно го осъзнах, в началото го отричах. Нямаме връзка с него. Преди година и нещо го потърсих, нищо не усетих, като го видях, за съжаление. Странно е. Просто човек, който ти е непознат изцяло. Все още това ми влияе на много неща - липсата на мъжката фигура", разказа през сълзи Верославова.

"Майка ми е изключително добра, чувствам се по-силна от нея, макар че не знам дали съм. Аз я вдъхнових да има силите да се раздели с баща ми, понеже виждах, че не е щастлива", добави тя.

"За първи път се чувствам добре в България. Много пъти съм се връщала за малко и никога не съм се чувствала на мястото си. Прекарах първата година по време на пандемията в Лос Анджелис и тогава за първи път усетих това да ми липсва - семейството и вкъщи. Преосмислих кое ми е важно, кое ме прави истински щастлива", сподели Верославова.

"Не се притеснявам да съм уязвима или да споделя, че се чувствам слаба. Искам човек, който да ме обича и да ме приема, каквато съм, което не е много лесно. Който е готов да слуша и да разбира. Научих се да обичам повече", каза още актрисата от "Вина".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).