Ало измамници към жена: Ще дойдем, ще режем пръсти и ще изнасилваме

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:50 / 03.06.2018
2904
"Знаем къде са парите, мръсницо. Сега ще дойдем, ще ти отрежем пръстите, ще те хвърлим от балкона и ще те изнасилим" – с тези думи ало измамници заплашили по телефона 65-годишната Илинка Боромсузова от Горна Оряховица.

Жената обаче сигнализирала в полицията и групата е задържана. Акцията бе проведена тази седмица, като пострадалата разказа днес пред Нова тв какво е преживяла. В късния следобед на 28 май Боромсузова попада в схемата на телефонната измама. "Сетих се, че са измамници и затворих. После пак ми звъняха и казаха, че са от полицията", разказва Илинка Боромсузова. Уплашена, жената хвърля от балкона всичките си спестявания – 1000 лв.

Ден по-късно полицаи от Пловдив и Горна Оряховица влизат в следите на измамниците. Залавят 48-годишния Атанас по прякор Трепача от Горна Оряховица. Мъжът е известен на полицията. Счита се, че е един от мозъците на телефонните измами у нас. Има подозрения, че е участвал е и в най-крупната измама в Гърция, на стойност половин милион евро.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).