Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Анализ и футболни прогнози за дербито между Лестър и Манчестър Юнайтед
Автор: Екип Burgas24.bg 11:24 / 24.07.2020Коментари (0)817
©
В неделя от 18:00 ч. ще се изиграят всички двубои от последния кръг на Висшата лига. С най-голям интерес се очаква срещата между Лестър Сити и Манчестър Юнайтед, която е директна битка за място в топ 4. Много от актуалните футболни прогнози за неделя ще бъдат за тази среща, която ще се проведе на "Кинг Пауър Стейдиъм“. Предвид коефициентите за двубоя, Ман Юнайтед е фаворит за победата и се смята, че ще запази мястото си в топ 4, но дали тимът на Оле Гунар Солскяер ще издържи на голямото напрежение?

Каква е ситуацията в класирането преди последния кръг?

Три отбора водят битка за две квоти за зона Шампионска лига. Отборите на Ман Юнайтед и Челси са с предимство от точка спрямо Лестър Сити. "Лисиците" са на 5-ата позиция, но при успех над "червените дяволи" със сигурност ще се класират за Шампионска лига. Тимът на Брендън Роджърс може да намери място в четворката и при равенство в последния си мач, но тогава Челси трябва да загуби у дома от Уулвърхемптън. В такъв случай "сините" ще останат извън топ 4, а Ман Юнайтед и Лестър ще се класират за Шампионска лига.

Лестър и Манчестър Юнайтед не са в най-добрата си форма

Тимът на Лестър загуби две от последните си три срещи в шампионата. Ако загубата от Тотнъм с 0:3 в миналия кръг може да има оправдание, то поражението с 1:4 от Борнемут в 35-ия кръг изглежда шокираща. Ако "лисиците" не бяха се издънили срещу "черешките", то вече можеше и да са си гарантирали място в топ 4. Лестър има само две победи в изминалите си девет мача, така че ще им бъде доста трудно да спечелят срещу Ман Юнайтед, който играе силно през 2020 година. Но пък гостите имат само един успех в изминалите си четири двубоя. Те загубиха от Челси с 1:3 на 1/2-финалите на Купата на Лигата и се очакваше да се върнат на победния път при домакинството си на Уест Хем в средата на тази седмица. Тимът на Оле Гунар Солскяер обаче стигна само до точка от този сблъсък. Ман Юнайтед дори изоставаше на почивката след гол на Микел Антонио от дузпа, но 9 минути след подновяването на играта Мейсън Грийнууд вкара поредния си гол и изравни. Така все пак Ман Юнайтед взе ценна точка, която ги изкачи на 3-ото място, благодарение и на успеха на Ливърпул с 5:3 срещу Челси в същия ден.

Какви футболни прогнози може да дадем за мача между Лестър и Манчестър Юнайтед?

Отборът на Лестър е силен домакин като е спечелил 61% от двубоите си на собствен терен в лигата. "Лисиците" са вкарали средно по 1.94 гола на мач на "Кинг Пауър Стейдиъм". Джейми Варди и компания ще хвърлят всички сили за победата и се очаква да отбележат попадение. Ман Юнайтед допусна гол в 3 от изминалите си 4 мача и се изправи срещу отбори като Уест Хем и Саутхемптън, които са по-слаби от Лестър. Защитата на "червените дяволи“ не е на ниво в последните седмици, така че надали ще запази суха мрежа на "Кинг Пауър Стейдиъм". От друга страна, тимът на Ман Юнайтед играе превъзходно в нападение. Очакваме Рашфорд, Марсиал, Грийнууд и Фернандеш отново да демонстрират класата си и тимът да вкара попадение. Поради тази причина опцията Гол/Гол изглежда чудесна за последния мач на двата тима за сезона.

Въпреки че в последните два мача между Лестър и Манчестър Юнайтед падна само по един гол, то очакваме предстоящият двубой да предложи много повече зрелище, така че дори може да се направят и прогнози за над 2.5 гола, тъй като резултатът по време на двубоя няма да устройва един от двата отбора и ни очаква офанзивен футбол.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: