Анелия Мъглева: Поколението "Z" определя пазара, фен страниците вече не са модерни

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
13:40 / 08.03.2023
607
"Сега "поколението Z" движи тенденциите в "ТикТок" и те определят какви са интересите, трендовете и какво ще търси пазарът. За бизнесите като цяло е важно да наблюдават какво правят тези деца в момента и как реагират, защото те са следващото поколение, което ще има висока покупателна способност. Това каза в предаването "Човекът на фокус" на Радио "Фокус"  Анелия Мъглева - собственик на маркетинг агенция, специалист по дигитален маркетинг в отговора на въпроса "Как да използваме правилно социалните мрежи като платформа за правене на бизнес".  

По думите й в днешно време всеки може да превърне страстта си в бизнес, просто като споделя безплатна полезна информация за нещата, които може да прави и които знае.

"Аз съм печелила парите си, благодарение на това, че съм споделяла интересите си онлайн, независимо от платформата, и съм привличала хора, които са сходни на мен като начин на мислене, начин на живот или хора, които искат да приличат на мен. За нас като създадели на съдържание е огромна възможност и отворен прозорец за това да използваме безплатния трафик. Създавайки стойност в социалните мрежи, ти можеш да продаваш различни продукти, които са естествено продължение на съдържанието, което правиш онлайн, и хората искат да ги купят. Те очакват от теб да ги продадеш", заяви Мъглева.  

Създателите на онлайн съдържание по думите й могат да бъдат определени като съвременни занаятчии: "Създавайки съдържание онлайн, ние изграждаме личните си брандове. Изграждайки личен бранд, ние ставаме популярни с това, което сме, и това, което правим. Ставайки популярни, ние привличаме клиенти. Можеш да печелиш онлайн, като изградиш един силен личен бранд. Анонимните брандове – например фен страници, вече не са нещо, което аудиторията иска", обясни Мъглева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).