Ангелкова: Кой нормален ще запише спящ човек и ще го пусне в мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
08:53 / 18.06.2020
1040
"Отвратена съм от това, което се случва. Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство?

 

Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек". Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в студиото на "Здравей, България".

"Цялата партия сме зад гърба на премиера Бойко Борисов. Ще успеем да устоим на атаките. Всички са срещу ГЕРБ, дори и президентът Румен Радев, който трябва да бъде обединител на нацията, непрекъснато критикува, вместо да предлага конкретни решения", каза още тя.

"Никой не говори за успешните неща, направени от ГЕРБ. Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно", категорична бе Ангелкова. Тя коментира и напускането на Цветан Цветанов на ГЕРБ.

"Това не е мъжко и не го разбирам. Не е достойно, човек, който до вчера е градил и е управлявал с всички тези хора, да напуска". И допълни: "Не разбирам как хората в структурата, която те е създала като политик, може изведнъж до такава степен да се променят, че да не отговарят на определени принципи и да не бъдат компетентни".

"Абсурдно е да се твърди, че тапите са нарочни, за да отидат хората на родното Черноморие. За това бяха виновни гръцките власти. Премиерът искаше да отвори границите още от 1 юни. Всеки трябва сам да реши къде да почива. Но не разбирам как това, което се случва при съседите, трябва да е инспирирано от нас", допълни Ангелкова.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Станишев: Много войводи, малко четници
Половината безработни у нас са със средно образование
Шофьор остана без работа заради фалшиво положителни тестове за на...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
Тодор Капитанов: Кодексът на труда е най-нарушаваният закон у нас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).