Ани Салич се обезобрази и доби плашещ вид

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:39 / 06.09.2019
2248
Манията по пластичната хирургия не подмина и водещата на новините по Нова тв Ани Салич – пише в. "Уикенд“. 50-годишната журналистка се появява на екран в доста странен външен вид – отбелязва изданието.

Ани Салич видимо се е подмладила и е опънала бръчки около устните и по челото си. Промяната ѝ веднага бе забелязана от зрителите на Нова тв, които умуваха в интернет форумите каква е причината за необичайната ѝ визия. Обзета от суета, водещата се притеснявала от обрамченото си с бръчки лице.

Разкрасяващата интервенция обаче толкова е променила очите и височината на веждите ѝ, че докато чете новините, водещата изглежда перманентно учудена.

Близки колеги на Ани Салич също били смаяни от промяната на външния ѝ вид, но пред тях водещата не си признала, че е ползвала постиженията на съвременната пластична хирургия.

Според експерти в подмладяващите процедури подобен ефект се постигал след инжектиране на ботокс, който блокира мускулите на лицето. Неотдавна Ани приключи връзката си с банкер и очевидно е готова за нова тръпка в живота си.

Преди това говорителката се раздели с мъжа си – сърбина Бранко Салич, след опустошителен 20-годишен брак. Той се оказа зависим от хазарта и проигра почти цялото семейно имущество из столичните казина.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).