Аня Пенчева чака второ внуче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:35 / 01.01.2020
2289
С второ внуче ще се сдобие съвсем скоро Аня Пенчева. След като през миналия април дъщеря ѝ Петя Дикова роди син Александър от поета и коментатор в "На кафе“ Илиян Любомиров, сега щафетата в родителството поема нейният брат Ангел Караньотов.

Той е син на Аня Пенчева и втория ѝ съпруг Ивайло. В навечерието на най-светлите празници Ангел съобщи, че с дългогодишната му приятелка Ива ще стават родители на син с трогателно послание в социалните мрежи.

"Тя е красива, тя е много силна, тя е леко дива, тя се опитомява трудно, тя те прави истински щастлив, тя всява респект, тя понякога е опасна, тя има няколко рекорда и няколко титли... а ТЯ ще бъде майка на сина ни. Коледа наближава, а чудесата с нея!“, написа синът на актрисата към снимка на приятелката си Ива, на която ясно се вижда бременното ѝ коремче.

Двамата са заедно от няколко години, а освен любовта ги свързва и влечението към високите скорости. 25-годишният Ангел е сред най-успешните състезатели по мотокрос, а 29-годишната му любима и бъдеща майка Ива е известна като първата жена дрифтпилот в България. Освен това тя се състезава и в планински ралита, има собствена модна марка, а понякога се изявява и като модел. Подобно на сестра си Петя, Ангел също няма официален брак с любимата си, съобщава "Ретро".

На този етап и двамата смятали, че сватбата не е най-важното нещо и може да почака. За отглеждането на сина си със сигурност щели да разчитат на помощта на семейството. Самата Аня Пенчева се доказа като изключително грижовна баба. Дори когато репетира активно в Народния театър, почивките тя използва, за да се радва на малкия Александър, който Петя и Илиян често водят при нея. И този път тя ще сменя памперси на внук, а не на внучка, но как ще се казва новият член на семейство и дали също ще носи нейната буква в името си, все още е фамилна тайна.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).