Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Атакуваха кандидат за шеф на полицията във Враца с гнусни секс компромати
Автор: Екип Burgas24.bg 21:33 / 11.06.2019Коментари (0)2982
©
Напрежението около предстоящата смяна на директора на полицията във Враца Янко Янколов разпали невиждана по тези ширини война за надмощие между отделните лобита. В ход вече са пуснати всички похвати от школата на Лаврентий Берия с цел да бъдат отстранени обсъжданите кандидати за шефове на полицията.

Вероятно това е една от причините миналата седмица в министерството да бъде изпратен анонимен сигнал срещу началника на отдел "Охранителна полиция“ Атанас Петков. В писмото, адресирано до Инспектората и до министъра на МВР, се твърди, че от години той осъществява непрекъснат секс тормоз над свои подчинени. Посочени са с пълните им имена 6 служителки на МВР, които са били притискани да задоволяват нагона на Петков. Напоително в сигнала е описан различният му подход към дамите с цел получаването на близост с тях. В редакцията се пази копие от документа, но на този етап ще спестим имената на тормозените жени, пише  BulNews.

Има посочени и конкретни дати, на които е имало активност от страна на Петков при получаването на облаги или такива, на които дамите са излизали в отпуск или са напускали системата. Твърди се, че е бил особено настоятелен към млада красива полицайка, която предпочела да се премести на работа в столицата пред възможността да спи с него.

Изрично е посочено, че похотливият полицай е особено близък на директора Янко Янколов, като явен намек за липсата на контрол от страна на ръководството. Повече от сигурно е, че анонимката е писана от служител на МВР, който добре познава отношенията в дирекцията и в КАТ.

Според вътрешните правила министър Младен Маринов се очаква да възложи на директора на полицията във Враца да състави комисия, която да провери дали посочените в писмото твърдения са верни и да изготви доклад. Повече от сигурно е, че нито една от цитираните служителки няма да признае, че е била обект на сексуални закачки от страна на Атанас Петков и по този начин резултатът от проверката е предизвестен.

По-скоро целта на анонимния сигнал е да се разшуми в неблагоприятна светлина около личността на Петков, чието име е едно от спряганите за вероятен наследник на прибиращия се в София Янколов. Не е маловажен и фактът, че той е семеен и по този начин се очаква да се появят и проблеми със съпругата му.

По-хард настроени служители обаче коментират, че Атанас Петков е образувал доста проверки срещу свои колеги и сега се използва този начин да му бъде отмъстено.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: