Автобуси на прицел! Стрелят с пушка и мятат камъни по тях

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:21 / 09.10.2018
3061
За неприятни инциденти с автобуси на фирма "Градски транспорт", при които по чудо няма пострадали граждани, сподели за Varna24.bg управителят на общинското дружество инж. Злати Златев. 

На 5 октомври около Спортна зала по маршрута на линия 14 е счупено стъкло на съчленен автобус с голям камък. Стъклото се е разпаднало на парчета, уточни Златев. 

Два дни по-късно, на 7 октомври, на същото място около 20 часа е стреляно няколко пъти с въздушна пушка по соло автобус по линия 17 А. Автобусът е от най-новите, с които Варна наскоро се сдоби и двете му стъкла на "на сол", допълни Злати Златев. 

"Ремонта ще струва на фирмата между 1200 и 2000 лева. Освен тези загуби автобуса няма да работи една седмица докато доставим нави стъкла. Вместо да пътуват с нов автобус, пътниците ще пътуват със стар. 

За произшествията сме уведомили органите на реда и имаме уверението, че ще бъдат заловени нарушителите. Ако има граждани, станали свидетели на нападението, моля да попадат информация на тел. 112", допълни инж. Златев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).