Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
БХК издаде книга за деца "В като вагина"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:41 / 16.10.2020Коментари (7)1239
©
Книгата "В като вагина" може да бъде прочетена от деца от всякаква възраст. Тя уж е предназначена за подрастващите момичета, но реално пропагандира избора на пол, насърчава мастурбацията, съдържа рисунки с полови органи и насочва децата към сайтове и платформи, поддържани от различни НПО, които рекламират гей ориентацията. Книжката е създадена със спонсорството на Български Хелзинкски комитет.

"Българските деца вече могат да “се насладят" съвсем безплатно на новия продукт на прогресивната пропаганда: “В като вагина". Ще забележите, че политическата пропаганда се прокарва задължително и винаги под прикритието на нещо консенсусно добро - в случая уж образование за тялото. Скоро десетки фондации в страната ще започнат да разпространяват книжката на децата, ще я споделят онлайн и ще я вкарват в училищата". Това пише в профила си във Фейсбук Кристиян Шкварек — представител на групата на Европейските консерватори и реформисти в България и кандидат за евродепутат от гражданската квота на ВМРО на последните избори за Европейски парламент.

"Това е норма в редица заразени с прогресивизъм общества и ще стане норма и за вашите деца и внуци, ако не намерите гръбнака да застанете открито и безпардонно срещу му", алармира той.

Срещу образователното произведение се обяви и Ирини Зикидис. Според нея четивото не цели някаква реална, медицинска и помощна информация в областта на сексуалното образование на подрастващите. Най-малко примитивният език, лексика и послания показват, че е насочена към 4-5-6 годишни деца.

Ето защо, ще се спра само на фактологията в тази книга. Ако я сравним с официално публикуваните данни, то тя е най-малкото ПОДВЕЖДАЩА, да не кажа грешна или лъжлива. Интересува ме на какво се дължи това - на умишлена манипулация или обикновено невежество?", пише Зикидис в профила си във Фейсбук.

Председателят на БХК Красимир Кънев даде кратък коментар по темата. "Това не е задължително четиво и го няма в училищната програма. Ако някой родител се притеснява, да не я показва на детето си. Не виждам какъв е проблемът. Относно твърдението, че няма научни доказателства - такива неща се доказват на научни форуми. А и самите авторки могат да изложат своите позиции", каза пред "България Днес" Кънев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ех,Кънчев,Кънчев,ти за к'ъв си, мамка ти,повече сол има,ли...
0
 
 
Страхотно четиво за драйфане... Силно впечатление ми направи първата картинка в леглото, на която жената е бяла, а мъжът черен... Подготовка за горките емигранти, които заливат континента
0
 
 
Ужас, нямам коментар дори рџ?¬рџ¤ђрџ?Ў
0
 
 
Тоя лумпен Кънев трябва да бъде вкаран в софийския затвор като приятелка на някой бабанка :) Иначе нема се опрай
+1
 
 
лицето кънев обикновенно е многословно заекващ и ръкомахащ,а сега бил с *кратък коментар*?!?Това е СЪЩАТА ОРГАНИЗАЦИЯ,която официално се застъпи за австралийския убиец и го обяви за човек на годината!!! Докога ще търпим тази антибългарскаорганизация?!?
0
 
 
Изцяло в духа на тази уродлива организация.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: