Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Багерист реши кардинално проблема с паркирането, изсипа пръст върху кола, дамата бясна!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:23 / 30.12.2020Коментари (95)1728
© Burgas24.bg
"Безнаказаността в България" - така читателка на Burgas24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нас. Нека узнаем сега за какво по-точно става въпрос: "Здравейте! Да ви разкажа как се решават проблемите за преминаване - изсипваш кофа с пръст и очакваш колата да се измести!

Както виждате от записа, случката се разиграва на 23.12. около 14:00 часа в "Кършияка" в Пловдив. Колата е спряна да се разтовари стока (не е стояла повече от 10 минути).

Господинът с багера решава да мине, но колата му пречи и той реши просто да захлупи кофата с пръст върху колата, това при условие, че ние сме отвън и готови да преместим колата, виждайки го, че идва!

Последва разправия и чакане на полиция (над час)! Познайте какво стана!? Нищо, абсолютно нищо. Господата полицаи казаха, че не можело нарочно да е изсипал кофата!

И щом съм имала каско, какъв ми бил проблемът!? Проблемът е, че ето такива хора остават ненаказани и си продължават да правят каквото си искат, защото знаят, че за такива незначителни неща никой няма да им обърне внимание... и са прави!".




Още по темата: общо новини по темата: 32
06.01.2024 »
13.11.2023 »
06.10.2023 »
11.04.2023 »
05.10.2022 »
08.06.2022 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Та в този ред на мисли знаете ли бутона за аварини светлини как се нарича? В БГ името на бутона е "Моа си спирам дето си искам"!!! И останалите участници в движението са длъжни да се съобразяват със създаденото им неудобство. Така ще е докато няма глоби и дълбоко бъркане в джоб.
0
 
 
Между зелената и бялата кола има едно свободно място за паркиране, ама не ние трябва да паркираме НЕПРАВИЛНО на тротоара да потрошим плочките и после да се чудим защо на багериста не са му издържали нервите!!! А защо полицаите не са написали глоба за неправилно паркиране?!!!
+1
 
 
Госпожата не би трябвало да се оплаква! Както и да търси вина от друг, след като възпрепятсва строителните дейности, не уважава плановете и времето на строителите. Не уважава пътните правила и знаци. И вместо да каже с клипа си - хора, не спирайте където е забранено, защото рискувате, тя сочи с пръст строителя, който сигурно след поредната спряла кола ще се чуди как да избегне неустойката от забавяне на обекта.. Нещата са прости - спазвайте правилата и уважавайте труда на другите.
0
 
 
Кажи си ,,благодаря,, че не е бил бетоновоз,та да ти я напълни с бетон,както обикновено става в Русия да речем.....а включените аварийни не те освобождават от нищо,както си мислчт и други цървули от съседните ни окръзи !!
0
 
 
Е*и си майката, пача! С кофата до сутринта, Ще ти сипвам на капакаааа... Ако искаш си върви, Куфарите си вземи ...
+3
 
 
Няма как на нас да ни се случи, кифло с таратайка за 500 лв. Ние уважаваме правилата, защото уважаваме града си! Ходи си в Първомай да паркираш на тротоара!
0
 
 
Че е нарушила правилата е ясно! Но и тоя багерист много "смел"! Ако беше някоя лъскава кола и до нея някакъв бабанка, дали щеше така "мъжки" са засипе колата? Съмнява ме. Колкото тя е крива, че е влазла в улицата и е спряла там, толкова и той е прост.
+6
 
 
Наглата селянка запушва не един, а два гаража, качва се на тротоара и в улица, която е забранено и в ремонт. И на всичкото отгоре мрънка, че някой е взел нещата в свои ръце, след като дори и катаджиите дошли на место не са и написали акт. Без значение, от къде се е взела, селяндурското в нея никога няма да се изкорени. Същия тоя запис където го праща се надявам да го видят и каското и да видим дали ще и покрият щетите. Щом не и пукало - да се разходи ден два по оценители и до каското да и дойде малко акъл в главата. След като няма закони тук - а резултата трябваше да е репатрака за 5 мин и да си търси таралясника на Асеновградско - напълно нормално е багериста да вземе нещата в свои ръце.
+6
 
 
Тия със стоката, трябва да се научат, че не могат да спират на аварийни където им падне.Особено на главните кръстовища в града и то в час пик. Пълно е с такива шемети.Пускат аварийни и запушват основни булеварди, а след тях 50 коли чакат. Всеки магазин трябва да си уреди доставките, така че да не затапва движението по улицата.
+5
 
 
Браво! Евала на човека. Тази си личи, че е изключително нагла и проста. Щом има наглоста хем да се е осрала до ушите, хем да се излага публично в интернет. Другитя пэт, влез пак така.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: