Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бареков: Забележете гузната реакция за убийството на Алексей Петров на ГЕРБ и ПП, сглобката е вече обърнат айсберг
Автор: Йоланда Пелова 18:01 / 19.08.2023Коментари (2)4291
© Фокус
Николай Бареков, бивш евродепутат, в интервю за предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус"

Г-н Бареков, защо хрониката, според вас на насилие и убийства се попълва постоянно, и ставаме свидетели на все по-зрелищни престъпления?

Включително и на престъпления срещу личността на хора, които нямат нищо общо нито с криминалната обстановка в страната, нито с политиката - случаят с Дебора от Стара Загора просто е потресаващ. Но както виждате, и в случая с Дебора, става въпрос за мутри, за хора, които се мутреят, участват в криминалния бизнес. Истината е, че когато една държава е в ситуация на преход, а България е такава държава, да не се лъжем, от вече 30 години и в която има нестабилност на властта, а ние сме в такава нестабилност, след около 10-12 години относително затишие, в което все пак станаха големи протести, случиха се промени.

Но сега буквално от 3 години се люлеем в някаква люлка или по-скоро в някаква спирала на бедствия и аварии в политиката. Нормално е да се надигне улицата, да се надигне криминалния контингент, да стават все по-дръзки убийствата. Това, което говорим сега е за Алексей Петров, разбира се, за неговото убийство. Но да видим какво се случи? На 1 май стана атентат срещу главния прокурор, сега атентат или не - гръмна, имаше бомба, и то горе-долу на същото място, на няколко километра в ляво от Алеко. После убиха Къро, знакова фигура, изключително знакова фигура, който макар и да не живееше в България, даваше отражение неговия отпечатък върху политическия живот на страната, икономическия живот на страната, след това историята с Пепи Еврото, после умря брат Галев, който пък е барета, който е бил близък с Алексей Петров.

Споменахте Пепи Еврото, правя само една малка скоба, излезе някаква информация в медиите, но не знаем доколко е вярна, че Пепи Еврото е починал. Имате ли вие някаква информация, какво се случва?

То се чу и преди няколко седмици пак, че е получил инфаркт човека. Не знам, той е възрастен човек вече. Човек като Пепи Еврото, който вече е на 70 години, при това, което му се случи на главата, аз там не бих изключил и такава развръзка. Но виждате ли, някак си тези развръзки са удобни за всички. Когато някой си отиде, изведнъж всички грехове могат да се хвърлят върху него, както е случаят с Петров. Междувременно, между всички тези събития имаме и тази сглобка, която управлява страната и която е напълно неестествена. Тя общо взето се създаде в името на някакви външнополитически цели, а вътрешнополитическата цел, разбира се, беше да се овладее властта и да се отнеме ресурса на властта от Румен Радев, което е напълно логично.

Защото всяка партия се бори за власт, ако има някоя партия, която да се бори да стои в опозиция, това не е нормално.

Как вие лично тълкувате убийството на Алексей Петров? Подробности за самия килър се появиха и от вас.

Ами то се случи буквално на метри от мястото, където живея. Аз чух, без да съм свидетел, чух всичко, защото бях убеден, че съм чул изстрелите, които се оказаха, че са изстрели, не е със заглушител, човекът е убит отблизо. Там е много удобно за такива неща, там е планина и по принцип съм учуден. Има много съмнителни неща около това убийство, не съм криминалист, не искам да говоря от криминална гледна точка, ще говоря с опита, който аз имам. Всички тези хора, за които говорихме, аз ги познавам като журналист, не лично някои от тях.

Но в случая, днешния политически елит на страната го познавам целия, някои от които ги познавам много преди да станат политици. Така че мога да правя някакви заключения. Има страшно много съмнителни неща около това убийство на Алексей Петров и най-съмнителните неща идват от МВР. Първо, начинът по който те реагираха, да затворят там целия квартал, това не го казвам аз, казва го Бойко Найденов, който беше изпълняващ функцията главен прокурор на Република България за няколко месеца.

Така е, да.

Каза го един от най-високопоставените адвокати, мой приятел Тодор Батков. Тези хора казаха, че това не е нормално. И наистина не е нормално, да се затвори селото и планината, много масирано реагира МВР. Аз мога да ви кажа, че без да съм свидетел, такива сирени, такова чудо, такъв вой на линейки, на патрулки на МВР аз не бях чувал. Реших, че има някаква катастрофа и нещо е паднало в дерето и има много жертви. И най-съмнителното нещо, то се случва днес, буквално минути преди да дойда тук, аз разбирам, че МВР няма да работи по версията политическо убийство, щяло да работи по някакви версии за дългове.

Да, сведоха версиите до две.

Това са пълни глупости. Аз съм свидетел на цялото дело “Октопод", знам там Алексей Петров за какво беше обвиняван, знам колко хора умряха по това дело. Георги Цветанов, между другото почина в катастрофа зверска на път за делото. Той беше бит от Алексей Петров с лопата, понеже имат неизяснени бизнес отношения. Аз познавах и двамата лично.

Ключово ли може да се окаже това дело “Октопод", трябва ли да се обърне внимание в случая на него?

Трябва да се обърне, разбира се, защото тогава цялата държава се беше задействала, аз даже разказах спомени 2009 г., вие сте така малка, но пък четете, сега има едни хора, които наистина нямат представа за тези години. Но 2009 г. г-н Иван Костов постави като условие пред Бойко Борисов, ако иска подкрепата в парламента на десните, на либералите, така наречените, той да извади Алексей Петров от ДАНС. И лично на мен, и това беше публикувано тогава, в архивите може би го имате и вие във “Фокус", Бойко Борисов заяви тогава, че Алексей Петров е нежелан в ДАНС от Западните посолства, включително американския посланик, мисля, че по това време  беше наш общ приятел Джон Байърли мой и на г-н Борисов.

Той беше казал в прав текст - така твърди Борисов, но защо да не му вярваме? Че Алексей Петров трябва да бъде изваден от системата за сигурност, така че тук говорим за една много сериозна фигура, с която са се занимавали, с извинение ЦРУ се е занимавало с него и ФБР, и ние изведнъж,  МВР тук нашето казва, че няма политически подтекст в това убийство. При положение, че Алексей Петров излезе по Нова телевизия и даде ултиматум на Иван Гешев да си ходи, за да има правителство.

И това правителство стана с цената на главата на Иван Гешев. И още едно нещо, което ми направи впечатление, вече и “24 часа" го написаха, сериозна медия, имало е среща на 1 май тъкмо за тази сглобка, която е организирана от Алексей Петров, там са присъствали Бойко Борисов, Кирил Петков, баща му Петко Петков. Между другото, много съмнителна е тяхната дистанция сега от Алексей Петров изведнъж, всички знаехме колко са близки. И точно в този ден става т.нар. атентат срещу Иван Гешев. Искам да кажа, че не бива с лека ръка да бъде отписана версията за политическо убийство.

Г-н Бареков, завършихме предходната част с това, че няма как, според вас, да бъде изключена политическата нотка за убийството на Алексей Петров. Според вас, това е в основата, може би, става въпрос за политическо убийство, така ли да ви разбирам?

Така звучи логично. Значи реално, аз живея в България, аз съм българин на 50 години. 30 години следя политическия живот на страната, мога да дам аргументи. Алексей Петров - защо неговото убийство е политическо? Това е човек, който беше съавтор на няколко политически проекта. РЗС на г-н Яне Янев е най-малкото нещо, той беше готвен за шеф на ДАНС и реално беше шеф на ДАНС, той реално беше до 2009 г. шеф на ДАНС. Заради Алексей Петров беше подведен под съдебна отговорност бившият премиер Сергей Станишев, той беше уличен от тогавашния премиер Бойко Борисов за изгубените документи. Алексей Петров на всичкото отгоре беше издател, той издаваше сайтове, вестници.

Преподавател.

Преподавател, да. Е, сега може ли такъв човек да не е политическо неговото убийство. Човек, който е замесен със службите за сигурност, от двете страни на барикадата, както твърдят. Човек, който е бил политическа новина №1 в България много пъти, и като шеф на ДАНС в сянка, и като основен обвиняем за делото “Октопод", знаете това също разтресе тогава държавата. И като основен опонент на ГЕРБ по едно време, и после пък като техен, така да се каже гарант, че ще има сглобка, че ще правят правителство сега, в което управлява държавата.

И най-вече, това което си мисля, гузната реакция на самите политици. Ако забелязвате, просто ГЕРБ мълчат като пукали по темата, а  “Продължаваме промяната", които всъщност могат да бъдат уличени в най-близки връзки с Алексей Петров, заради бащата на Кирил Петков и заради това, че самият Алексей Петров се хвалеше, че кадрува през тях в службите. Той пред мен не се е хвалил и пред вас, но пред журналисти. Г-жа Веселина Томова публикува нейни спомени от последните й срещи с Алексей Петров от преди няколко месеца, в които той е споменал, че има оферта да стане вътрешен министър от “Продължаваме промяната". Това са много сериозни новини, за да подценяваме този човек. Какви хора минаха само през българската политика за последните три години, помните ли? Продавач на шнорхели щеше да става премиер, това са уникални екземпляри, а ние се чудим дали убийството на Алексей Петров е политическо.

Споменахме и това, че вие сте бил там на мястото, чул сте изстрелите.

Така си мисля, че ги чух, после си помислих, че е някакво пукане от автобус, накрая се оказа, че май съм прав, че съм чул точно изстрели. Аз чух два изстрела, в интерес на истината, и това казах на един приятел, който ми се обади, бивш високопоставен прокурор. Между другото, знаете ли, че в този квартал на 100 м от убийството живеят Иван Костов, няколко бивши главни прокурори, живеят там.

И какво от това?

Ами нищо, просто е прекалено интересен квартал. Това са хора, които на 100 м от тях става убийство на такава фигура като Алексей Петров. Това повдига много сериозни въпроси.

Интересен е фактът и за версията, която се разпространява за това, че Алексей Петров е помолил охраната си да стои по-настрани от него. Как си обяснявате това?

Това има само едно обяснение, че той е имал среща с трето лице, за което е искал и неговата охрана дори да няма информация или най-малкото  да не подслушват разговора. Според мен, това момиче, в момента, което лежи в “Пирогов" и дано да оцелее, това момиче е било да кажем...

Извън опасност за живота е, вече се знае.

Защото тя не е била опасна за една такава среща. Явно тя е била близка с Алексей, явно тя е била далеч от политиката, тя е спортист човек, други неща я интересуват, изкарва си хляба, като преподава частни уроци по тенис. Така че той пред нея би могъл спокойно да се среща, версия, която излезе от няколко места. Включително близък до Алексей Петров българин, който живее в чужбина Стефан Краев се казва, публикувано е във Фейсбук, че Петко Петков е имал среща с Алексей Петров по това време. Дали тази среща се е състояла, ние не знаем.

То убийството може да е станало преди тази среща. А може Алексей Петров да е отивал към тази среща, или може би тази среща е щяла да бъде по средата. Но вижте, ние гадаем неща, които МВР скри от нас. Ако МВР беше пунсало поне, как да кажа, малко повече информация, не беше затворило така периметъра за медиите. Там бяха всички медии като блокирани. Разберете, блокирани не на 100 м от убийството, блокирани на километри от убийството, което е абсурдно. И се надяваме, че МВР може би трябваше да залови престъпниците, но накрая се оказа, че престъпниците са избягали, защото не са заловени.

Г-н Бареков, коментираме с вас версиите, които се тиражират из медийното пространство, как точно се е случил самият инцидент, след това какво е станало. На вас кои сюжетни линии ви правят впечатление, и какво мислите за тях?

Примерно, една сюжетна линия развита от уважаваната телевизия bTV, в която аз съм работил 10 години и съм от нейните създатели. Нашата колега Канна Рачева, която можем да обвиним във всичко, но надали можем да я обвиним, че не е добър криминален репортер. Тя заяви, че жената, която е била с Алексей Петров се е влачила, буквално е пълзяла по земята тежко ранена, 20 метра, за да стигне до пътя. И това е така, между другото, аз го видях, бях там, наистина 20 метра 30 жената се е влачила. И тук се задава въпроса, а къде е била охраната на Алексей Петров, след като половин квартал чу тези изстрели? Тези хора не са ли се намесили, не са ли стигнали бързо, къде са били тези хора, тя защо пълзи към пътя?

Има толкова много въпроси, така е.



Което означава само едно, ако Канна Рачева казва истината, а пък не трябва да се съмняваме, че журналист на такова ниво ще излъже, значи Алексей Петров умишлено е освободил своята охрана. Значи, той е правил нещо там, защото мястото не е безопасно. Дали ще бъдеш в центъра на София, или там в Природен парк “Витоша", еднакво опасно е, защото е такова мястото, че могат да те издебнат отвсякъде, дори от храстите. Аз също съм на мнение, че стрелецът не е стрелял отдалеч, то очевидно се вижда с просто око, защото няма как, пречат дърветата и храстите. Там дори не става и за лов.

Днес разбрахме, че е стреляно с хидрошокови патрони, и вие имахте една интересна публикация, твърдяхте нещо друго преди това.

Пак твърдях същото, че е стреляно отблизо, че е стреляно към него, само че аз мислех, че е с бренеке, между другото не мислех, а просто го видях, че е пуснато от уважавани мои колеги, които комуникират с МВР. Аз с МВР не съм комуникирал, аз си говорих с хора от прокуратурата, не съм си говорил с МВР в случая, а прокуратурата знаете, че действа след МВР в тази ситуация. И това, което публикуваха колегите от Агенция ПИК и то не анонимно, Соня Колтуклиева го написа, че той е застрелян с два куршума тип бренеке, което означава, че това нещо е, или стреляш от 100 м, понеже и аз съм ходил на лов за дива свиня, или просто от близо стреляш.

И реално той е стрелян отблизо, и това с хидрошоковите куршуми напълно го обяснява, че е стреляно отблизо. Но това пак не е наша работа, ние като журналисти само питаме, защо този човек е бил без охрана там, на това опасно място, в което всеки може да бъде застрелян и защо този човек се е оставил по този начин? Защото говорим за Алексей Петров, така твърдят за него, че е бил най-добрата барета в МВР, който познава сигурността.

Точно така, да. И знаете, че той е сменявал много често колите си, охраната си, а точно в този момент е пожелал да бъде без охрана.

Абсолютно, много тежки въпроси и единственото логично обяснение е, че този човек е имал някаква среща.

Ще се разнищи ли според вас обаче случаят?

Не.

Как работи държавата в момента?

Не, категорично ви казвам, няма как да се разнищи. То няма политическа воля. Алексей Петров беше гарант за това управление на страната. Това управление, тази прокуратура и това МВР, то няма защо да разнищва това убийство, освен ако не го припише на някой друг. Ето сега, хайде аз да го кажа, все пак като гражданин, който чете медиите – "Фрог“ написаха, че си е отишъл Пепи Еврото, което няма да е голяма сензация, ако си е отишъл. Човекът е възрастен, преживял е абсолютно тежки събития, чу се там преди един-два месеца, че е с тежък масиран инфаркт. Никой не е нищо не каза за него.

Последно изплува, знаете, покрай "Осемте джуджета“. Покрай Иван Гешев стана ясно, че всичко, което е говорено за него, е вярно. Ами ето, сега да припишат и на Пепи Еврото това убийство и да се приключва. Това обикновено така се случва. Но и това няма да се случи, защото просто според мен прокуратурата няма да залови нито физическия убиец, който отдавна се е пръждосал от страната или някъде стои на дълбокото, по язовирите горе в планината, или няма да чуем и поръчителите. И то по принцип това е нормално, защото няма поръчково престъпление от такъв калибър, нито в България, нито по света, за да се знаят кои са поръчителите. Хванаха физическия убиец на Кенеди, но не знаят кой го е поръчал, така че…

Защото е много дълга наистина линията от поръчителя до извършителя.

Много е дълга нишката, няма как да се случи.

Трудно може би ще се стигне, както и вие казвате.

Ние не трябва да обвиняваме като журналисти, дори ако щеш като общественици. Ние просто трябва да задаваме нашите въпроси. Те, политиците, малко се обиждат, като казваме, че това убийство е политическо. Ние не казваме, че…

Защо? Плашат ли се според вас?

Плашат се и смятат, че приравняваме Алексей Петров до тях. Това не е вярно. Журналистите и политиците са имали много връзки с Алексей Петров през годините. Въпросът е дали тези връзки са били – да кажем, аз съм спокоен – като моите връзки, на журналист с човек. Дори когато съм бил и в политиката за кратко, аз пак съм поддържал тази комуникация. Аз знам къде беше границата с Алексей Петров, дори като висш държавен служител, дори и като такъв, какъвто той обичаше да се представя, както според мен и за други колеги това се отнася.

Но има политици, които очевидно се притесняват. И на първо място аз тук бих сложил моите приятели от "Продължаваме промяната“ Кирил Петков и баща му Петко Петков, защото както виждаш, тези хора на всички твърдения, казани от Алексей Петров, не отговориха. Да дадем пример с Бойко Борисов – той е бил съдружник с Алексей Петров. Ама излезнал ли е Бойко, казал ли го е това? Излезе и го каза. После излезе и каза по bTV: "Аз имах тежки отношения с него, обаче винаги ще твърдя, че макар че сме врагове“…

Че той е добър, да.

Че той е добър.

Една от най-добрите барети, да.

Сега можеш ли да набедиш, да кажеш: A Борисов е казал, че е враг с Алексей Петров, значи той има нещо общо. Не, разбира се. Защото Борисов е политик, Алексей Петров правеше опити да бъде в политиката и беше сериозен фактор в държавата. Но ето, че тези хора спокойно говорят един за друг, т.е. изведнъж те отпадат някак си от подозрението. Но тези, които мълчат в момента, стават най-подозрителни. Ако татко Петко Петков и Кирил Петков сега излязат, дойдат при вас, както ме питате мен, и разяснят откъде го познават Алексей Петров, какви са били техните връзки с него – чуваме, че са били много стари, от едно време, в спорта. После – че той е бил кадровик.

Аз знам от няколко места, че Алексей Петров кадруваше в ДАНС и в службите чрез Петко Петков и чрез Кирил Петков. Пред Веселина Томова, която между другото, не съм я чувал от два-три месеца, така че да не излезе, че нещо сме се наговорили с нея – тя беше дълги отпуски, по морета – тя го написа и тя ми го каза на мен май месец, в София се виждахме. Тя ми каза, че Алексей Петров е човекът, който кадрува, и пред нея той е споделил, че кадрува в службите, в ДАНС и в МВР благодарение на… между другото, още една среща и тук завършвам – той беше уредил и тази среща, която тя направи, с г-н Копринков, който е главният секретар на президента.

На президентяа Румен Радев.

Алексей Петров е бил близък и с тези хора, така че това трябва да се знае и те трябва да говорят по тази тема.

Г-н Бареков, ако както коментираме с вас, излезе, че това е едно политическо убийство, но надали ще се разкрие и ще се стигне до извършителя…

Да.

Как това ще повлияе на настоящия кабинет, на настоящата политическа ситуация? Какво следва според вас?

При всички положения дестабилизира много сериозно. Пак да направим уговорката – това е политическо убийство, но това не означава непременно, че Алексей Петров е бил убит от политици или че той е политик. Но едната от версиите на МВР ми звучи логично – за отмъщение, защото това, че е за отмъщение, не го прави да не е политическо убийството. И въобще, политическо убийство не е някаква квалификация, с която да оневиним МВР или да набедим политиците. Според мен – също правя една уговорка от опита си като журналист – за мен МВР и сега знае кой е поръчителят на това убийство, но няма как да го докаже. Те  знаят по какво работят. Значи да не подценяваме МВР. Те това, че слагат чадър над определени криминални групировки и политици не означава, че те не си вършат достойно и добре работата. Всъщност според мен те добре проучиха и целия терен, освен че го затвориха за нас, медиите. Добре беше, че поне взеха всички възможни следи, натривки – знаеш какво е там, всяка стъпка…

Човекът, дето се вика, може да е минал, една вода да е пуснал или пък да си е изпуснал шишето. Това са такива, дребни неща. Фас да е хвърлил – по него те ще заловят сигурно кой е физическият убиец и аз почти съм убеден, че ако този човек е жив, те ще го намерят. Но въпросът е, че той е най-дребната брънка в тази верига.

За мен това правителство, самият Алексей Петров така е казал, поне приживе, пред журналисти, че не му дава много време, не му дава много живот. То е неестествено правителство, то няма как да изкара цял мандат. За четири години е абсурдно. Идват местни избори. Според мен тази сглобка сега ще се понастрои малко, ще се обърнат… Виждате ли, ако Алексей Петров е бил от страната на "Продължаваме промяната“ и Кирил Петков, сега техните позиции ще бъдат вече доста отслабени. Те ще бъдат гарантирани посредством втория човек, силен, в тази скобка, според мене – това е г-н Прокопиев, мастит издател и бизнесмен, няма какво да го представяме, цяла България го знае. Тези две партии, "Продължаваме промяната“ и "Демократична България“, са част от неговата политическа конструкция. Ако забелязвате днес "Капитал“ как излезе с гущера, с…

Новото заглавие на "Капитал“ – "Операция "Мръсни поръчки“.

Точно така. Един вид, гущерът си реже опашката и сега вече тази сглобка няма много гаранти. Те не останаха много гаранти. Да видим кои са силните хора вече в тази сглобка. Силните хора в тази сглобка са г-н Борисов, който си има 700 000 гласа зад гърба си и никой не може да му ги вземе очевидно, има си неговия си медиен комфорт, има си неговите изключително силни социални мрежи и агенти за влияние и г-н Прокопиев, който разполага със същото – с две политически парти. Според мен сглобката ще осветлее малко повече, няма да е толкова ъндърграунд, както беше с Алексей Петров, и ще се клати повече, защото става вече обърнатия айсберг, в смисъл от долната част ще излезе на повърхността, ще има нови скандали, което за нас, медиите ще чудесно да се отразяват тези събития. Да се помолим на Господ да няма повече убийства, но не съм чак такъв оптимист.

Точно това щях и да попитам – очаквате ли друго убийство? Защото имаше много коментари, че това е началото, едва ли не.

Ами началото е. То винаги е така. Когато има такива знакови убийства, три-четири наред – Къро, брат Галев и Алексей Петров, и както виждате, те вървят към изсветляване тези убийства. Най-тъмната фигура беше Къро – той е тотален престъпник, той винаги е бил мафиот. При Къро няма добра и… Той като човек има добри страни и загина много тъжно, жена му беше убита заедно с него пред децата му. Но като цяло Къро е ясен образ, той е криминален образ. После отиваме към братя Галеви, които бяха осъдени с присъди и които се криеха от България, бивши барети, но осъдени престъпници. И вече стигаме до Алексей Петров, който имаше срещу него дела, тежки, но накрая той взе 50 милиона от България. Да припомня и този факт – заради Цветан Цветанов, който сега върви и философства навсякъде, ние, вие, аз платихме 46 милиона на Алексей Петров и му направихме бизнеса още по-светъл. Това са 46 милиона, които той получи наготово от българската държава. Така че отиваме сега към осветляване и да се помолим да няма вече паднали политици и журналисти, защото нататък вървят нещата. И те ще ескалират все повече. Само да направя една прогноза, аз я казах и на вашата колежка.

Да?

Септември и октомври ще бъдат не по-малко интересни, даже бих казал много повече от август месец.

Защо?

Така очаквам. Заради изборите и заради целия тресеш, който ще настъпи сега в сглобката, защото както казахме, тъмната й част трябва да се изсветли, защото тъмният гарант на сглобката отпадна и сега трябва да се нагласят отново тези тектонични процеси. Не са много силните хора в тази сглобка. Там не е Кирил Петков и акад. Денков. Не са те силните хора в това правителство. Силните хора в това правителство, част от тях са в българския парламент, те са депутати. Част от тях дори не са и депутати и не им прави чест, че не са депутати, а стоят само в бизнеса. Защото не по-малко овластен от тези хора и от Бойко Борисов и г-н Прокопиев, само че Бойко Борисов стои в парламента и всички му задават въпроси и всеки ден е в пералнята, докато ето, има такива хора, които само с първите страници на техните издания комуникират с избирателите си.



Още по темата: общо новини по темата: 103
23.02.2024 »
23.02.2024 »
23.02.2024 »
31.12.2023 »
19.12.2023 »
19.12.2023 »
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.08.2023 г.
0
 
 
Бареков, ти си щастливец, като те целиха с миризливи л.. Йна! Тогава беше само малък лигльо, сега си бивш евро депутат, които"защитаваше" интересите на страната в Брюксел ?
0
 
 
Както се вижда от всичките тези процеси става ясно защо Българската Олигархия налага тази феодална политика в тази Държава! Отнемайки правата на всеки един гражданин от който нямат интерес! За да могат да оформят своя интерес.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Лято 2024
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: