Бареков към ТВ 7: Колеги, не се дупете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:55 / 01.05.2015
2295
Колеги, моля ви не се дупете, не се унижавайте, призова евродепутатът и бивш шеф на ТВ 7 и НЮЗ 7 Николай Бареков в съобщение, разпространено от ББЦ.

В текста се казва:

Надупването към властта няма да върне дълговете и да спре синдиците, за което Вие, журналистите от ТВ 7 и НЮЗ 7 очевидно нямате никаква вина. Колеги, които лично аз съм поканил на работа от други медии, не позволявайте вашите собственици да крият мръсната си съвест и да мият мръсните си ръце през вашите лица. Много добре помните, че когато бях изпълнителен директор на телевизията никога не съм се крил зад вас, а винаги съм излизал с лицето си на екран и сам съм водил всичките си битки. Ако още бях с Вас, така щях да сторя и във вчерашния ден.

ТВ 7 изкупва стари дългове, но не само към банките, а и към днешните управляващи, които отново са на власт. Омразният Бареков го няма от почти две години в ефира на ТВ 7, а през последната година бях единствено обект на злостна атака от вашата медия в синхрон с тезите на политическите ми опоненти. Като дългогодишен телевизионер трябва да ви призная, че точно през това време ТВ 7 загуби физиономията си и се превърна в кръгла нула.

Колеги, моля Ви, не се дупете, не се унижавайте и не се извинявайте на своите палачи за Костинброд. Вие наистина нямате нито сърцата, нито силата, за да имате нещо общо с Костинброд. Костинброд беше лично моя заслуга в ефира на ТВ 7 и не съм действал като Ваш изпълнителен директор, а като колега - редови репортер, когато застанах с лицето си и показах този пореден опит за конституционна измама с бюлетини от една самозабравила се партия. Не съм ползвал никого от Вас като маша, а използвах единствено името си, за да понеса цялата отговорност, и политическа, и съдебна, и каквато друга искате, за да разкрия аферата Костинброд, която си остава най-голямата изборна измама.

Г-н Борисов, обръщам се и към Вас. Не съдете бившите ми колеги от ТВ 7 и НЮЗ 7 за Костинброд. Костинброд е това, което ни противопостави, раздели и ни превърна във вечни опоненти в българския политически живот. Не наказвайте слабите заради действията на силния ви противник. Ако някой смята, че с моето оплюване днес ще си купи милост от синдиците и властта, му давам възможност на драго сърце да го извърши и дано му донесе благоденствие. Това упражнение беше правено вече една година ежедневно в десетки телевизионни часове в ефира на "моята" телевизия, но очевидно не послужи за индулгенция пред управляващите. Дано полицейската атака вчера е била по-скоро плод на глупост, а не на политически реваншизъм, който аз, семейството ми и моята партия изпитваме на гърба си всекидневно през последните 12 месеца.

Колеги, много хора се качиха на гърба ми и водеха безметежен живот. После се продадоха и се отказаха от мен, но Ви уверявам, че не получиха морално и физическо удовлетворение от това. Дано Вие имате по-голям късмет от бившия Ви колега Росен Петров. Оставих ТВ 7 и НЮЗ 7 през есента на 2013 г. като афилиейт на CNN, обучихме 50 телевизионери от вас по модела на CNN в Атланта и Лондон и оставих НЮЗ 7 като телевизията с най-съвременна новинарска телевизионна техника. Няма да забравя как в края на лятото на 2013 г. тези от Вас, които най-много плачат в краката на Борисов, плачеха насаме в кабинета ми за скоропостижната раздяла между телевизията и мен. Толкова по въпроса със "заслугите".

Нямам причина да се срамувам, че Ви събрах като екип от БТВ, Нова и БНТ, че много от Вас жадуваха да бъдат поканени от мен в екипа на ТВ7 и благодаряха горещо за тази привилегия. На много от Вас приютих и целите Ви семейства, за да не текат саморазправи срещу Вас от конкурентите медии. Не се срамувам от всички разследвания, направени от моя екип срещу безобразията в здравеопазването и енергетиката от първия кабинет на ГЕРБ и Бойко Борисов. Останалото оставям на Вашата съвест, а и на съвестта на управляващите.


Виж коментарите (2)

Още по темата (96):
06.10.2021 Делян Пеевски дойде на разпит в ДАНС
10.01.2018 Делян Пеевски проговори и каза шокиращи неща! Истина ли са?
16.08.2017 Международна заповед за арест за дъщерята на Цветан Василев
04.12.2016 Гриша Ганчев разказа за Цветан Василев и Бойко Борисов
13.04.2016 Продават завод заради необслужван кредит към КТБ
20.02.2016 Михнева: Филмът "Цветан Василев и КТБ" вече е гледан от българите
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).