Бареков наглее: Изобщо не ми пука!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (10)
11:28 / 21.03.2015
1777
Останалият само с един народен представител у нас Николай Бареков започва да наглее все повече. След като наскоро лъсна "стоичковския" му английски, днес той се появи в ефира на bTV, за да заяви: 

"Въобще не ми пука, английският ми е перфектен". За разлика от беззъбото си интервю с президента Росен Плевнелиев, водещата Жени Марчева опита да покаже характер и призна пред Бареков, че ако тя беше на негово място, щеше да се скрие от срам. 

Вместо да се замисли върху думите, евродепутатът заля ефира с призиви за телевизионен тест по чужди езици, на който заедно с него да участват истинските политици от България.

Притиснат до стената от фактите Бареков все пак призна нещичко. 

"Оказах се слаб политик в кадрово отношение", промълви той, като до него седеше последният му депутат - пловдивският плейбой Мартин Данона, който също се притесни видимо на въпроса дали знае английски език.

Последва поредна полюция за солидността на "България без цензура", която била по-жива отвсякога. Може би по-жива от времената преди Цветан Василев да се бръкне толкова дълбоко, че да произведе същество, което е способно да тъпче по самия него с обвинения, че му дължи стотици хиляди левове...

Ето и превода на това, което каза Бареков преди дни в качеството си на евродепутат:

"Да, аз съм член в делегация между връзките с ЕП и Иран. Аз разследване неща в Иран в правителството в опозиция, знам че имаме много дълбок, много дълбок проблем в правителството в опозиция. Днес ние слушаме едно, две, три глас от Иран опозиция. МКО има много трудни очи много отдавна. Ние знаем, че МКО не съответно опозиция в този момент. Ние, мое предпочита към метод на взаимоотношение действие ЕП и Иран е баланс мирно. Днес слушаме различна история от Иран от Ирак. Това е много важно за мен,това ми е целта днес".


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Енергиен експерт: Очаквам 4-5% повишение на цената на електроенер...
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни покрай великден...
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Украйна с интерес към руското оборудване от АЕЦ "Белене", специал...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).