Бареков сезира Цацаров за пране на пари от Цолова, Хекимян и Николаев!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:47 / 11.08.2017
2760
Евродепутатът Николай Бареков е сезирал главния прокурор Сотир Цацаров за корупционни практики от Анна Цолова и Антон Хекимян. Това става ясно от пост в личната му страница в социалната мрежа. Ето какво пише Бареков: "Днес група граждани, събрани за отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, водени от мен, подадохме сигнал в Главна прокуратура и НАП за корупционни практики, укриване на доходи и пране на пари чрез закупуване на луксозни имоти от лицето Анна Цолова, понастоящем водеща на сутрешен блок в Нова ТВ. 

Подготвяме и ще подадем до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова ТВ. Нека прокуратурата провери основателните подозрения в обществото и фактите и обстоятелствата, които ние предоставяме, и да отговорят на въпроса на какво се дължат драстичните разминавания между официални доходи и притежаваното от телевизионната водеща имущество. 

Считам, че изложеното дава достатъчно основание за извършване на проверка на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал "Драгалевци", чиято общата стойност надхвърля 400 хил. лв - сума, която е напълно непосилна за над 90 на сто от българските семейства, повечето от които живеят с под 1000 лв. на месец.", пише Бареков.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).