Баща научи, че 15-годишната му дъщеря е героиня от порно филм, задържаха "автора"

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
12:53 / 01.07.2020
1733
Районната прокуратура в Добрич задържа до 72 часа мъж за създаване на порнографски материали с 15-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.  

Районната прокуратура в Добрич е привлякла към наказателна отговорност за създаване на порнографски материали с непълнолетно момиче 44-годишния Георги Г. Той ще отговаря за извършено продължавано престъпление по член 159, ал. 4, т. 1 от НК, както и за съхранение на такива материали по член 159, ал. 6 от НК.

Досъдебното производство е било образувано по сигнал на бащата на 15-годишното момиче, участничка в порнографския материал, изготвен от обвиняемия Георги. Родителят на момичето научил за това от негова позната, която му показала снимка на голата му дъщеря, която била изпратена от обвиняемия.

По неотложност било извършено претърсване и изземване в дома на 44-годишния Георги Г. Иззети са флашпамети с голям брой порнографски материали.    

Обвиняемият е осъждан многократно за измами и кражби. Последната ефективна присъда е изтърпял миналата година, когато е бил освободен от затвора.

Районната прокуратура в Добрич ще внесе искане в съда за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
БСП регистрира евролистата, ето кой я повежда
Синоптик: Очаква ни динамично време
Наши ученици изобретиха хранилка за животни с изкуствен интелект
Велико Минков: Притеснявам се за сина си и другото дете, Габриела...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).