Бербатов има повод да празнува днес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:41 / 07.04.2024
25837
Днес фондация "Димитър Бербатов" става на 16. Датата я избра календарът на Premiere League. По онова време Димитър късаше мрежите с "Тотнъм", аз бях дълбоко неизвестна, доста руса и още повече безумна. Това написа Димитрина Ходжева,  управляващ директор на Фондация "Димитър Бербатов“ и председател на Съвета на фондацията, в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

"16 години по-късно той има зад гърба си световна кариера и милиони фенове по цял свят. Аз отново съм руса, все така световно неизвестна и за жалост не съм помъдряла особено.

Тортите са поскъпнали десетина пъти, стипендиите се вдигат по-бавно. И както и да изглежда на снимките, по-често е трудно, отколкото усмихнато.

Изявявам се с този пост, само за да благодаря на много хора, с които сме свършили не малко добри дела за това време.

Има още 3 по-големи нещица за правене, докато станем на...20 да речем. Едното клони към невъзможното. Добре де, двете. Но на 16-годишните им приляга да вярват, че impossible is nothing", добави още тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Експерт с добра новина за цената на тока
Задържаха хиляди фалшиви покемони и Супер Марио на Ферибот Оряхов...
Дянков: Може да влезем в еврозоната най-рано през 2026 година, в ...
Ускоряват реализацията на проекта за нови реактори в АЕЦ "Козлоду...
Синоптик каза какво ще е времето през уикенда
Очакваме много полски туристи това лято


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).