Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бетано Приложение с уникална функция Фентъзи
Автор: Екип Burgas24.bg 13:21 / 11.03.2022Коментари (0)703
©
Приложението Бетано бързо се превърна в любим портал към хазарта за всички фенове на интернет казино и спортни залози. Компанията стартира официална и лицензирана дейност в нашата страна в началото на тази година, а вече е и официален спонсор на един от топ отборите в нашето футболно първенство.

Освен със страхотни бонус оферти и блестящо разнообразие от слотове и различни пазари за залог, Бетано приложение печели привържениците си и с множество специални функционалности. Последната, която стартира преди броени дни, ще се опираме да ви представим в следващите редове. Естествено, става въпрос за секцията "Fantasy", която намери място в основното меню на сайта.

Фентъзи игрите станаха много популярни през последните години. Официалната игра на Висшата лига привлича милиони играчи, а през миналия сезон многократният световен шампион по шах Магнус Карлсен оглави световното класиране за известен период от време. В Америка също тези игри са много популярни, като там вече бе включено и залагането на реални пари. При фентъзи залозите, вие не залагате на резултати и събития от мача, а на представянето на избран от вас играч, което ви носи допълнителни точки.

Във фентъзито на Бетано са включени десетки различни спортове. Футболните мачове пък са от множество турнири по всяка точка на света. Към момента на написването на този текст, наличните мачове са от: ФА Къп, Висша лига, Хокейна лига, НБА, Лигата на Конференциите и още над 50 различни турнира. Всички залози се събират в единен награден фонд. Един победител взима всичко след края на срещата. Според спецификите на избраното събитие, вие имате няколко различни възможности за залог. Стандартната тарифа е 3.90, но може да влезете и срещу 29.25 лева. Естествено, наградните фондове се различават значително. При определени събития, входът може да бъде намален до 0.49 лева. Местата за записване във всяка група са ограничени, но трябва да кажем, че рядко достигат до своя максимум.

Ако решите да участвате в събитие от един конкретен мач, вие ще трябва да изберете общо 5 играча от двата тима. Букмейкърът ви осигурява и допълнителна сигнализация, по която да се ориентирате, дали дадения играч ще стартира срещата. Не може да изберете най-добрите играчи, тъй като разполагате с ограничен бюджет. Всяко постижение на ваш избраник ви носи точки. Внимание, картон, автогол, допуснат гол (за вратари), пропусната дузпа и др. могат да извадят точки от вашия краен сбор. Както сами може да разберете, правилата не са същите, с които сте свикнали в стандартните фентъзи надпревари. Точки ви носят различни игрови статистически показатели от типа на: 60 или повече игрови минути (1 или 2 точки), гол (8 за вратар, 6 за защитник, 5 за халф и 4 за нападател), суха мрежа (60 или повече минути), спасен удар, спасена дузпа и т.н. Показателите са десетки и са изброени в менюто, което се отваря когато решите да заложите на дадения мач.

В края на събитието, събралите най-много точки получават наградата. В повечето случаи е един човек, но според броя на участниците, наградите могат да станат повече (те се разпределят на база процент от общо събран награден фонд).

Бетано за пръв път въвежда тази функция в България. Ако сте участвали в подобни игри, или пък дори сте се радвали на добри класирания, фентъзито е за вас. Важно е да се отбележи, че тук не залагате срещу букмейкъра, а срещу останалите играчи. Вече не се състезавате срещу специалисти, изчисляващи всеки възможен фактор, а срещу обикновени фенове. Това е бъдещето на хазартната индустрия, а компании като Draft Kings продуцираха огромен брой милионери от такива залози. Ако смятате, че разбирате играта по-добре от останалите фенове, тази нова функционалност е точно за вас.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: