Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Betway бонус за реванша между Реал Мадрид и Челси
Автор: Екип Burgas24.bg 09:19 / 08.04.2022Коментари (0)511
©
Реал Мадрид направи огромна крачка към класиране на ½-финалите в Шампионска лига за сезон 2021/22. "Белият балет“ постигна успех с 3:1 като гост на Челси на "Стамфорд Бридж“ в първия двубой между двата тима от ¼-финалната фаза. Испанският гранд използва шансовете си на контра атака и някои грешки в отбраната на съперника, за да стигне до победата. За реванша в Мадрид остава възможно да използвате Betway бонус за всеки нов регистриран клиент, като при откриване на акаунт преди мача ще може да се възползвате от безплатните залози. Дали Реал Мадрид отново ще успее да спечели и ще оправдае очакванията на букмейкъра Betway да продължи напред в турнира ще разберем на "Сантяго Бернабеу“ на 12-ти април.

В може би най-големия си мач за сезона. Челси започна блестящо и натисна съперника, а Кай Хаверц, пропусна да открие след пет минути игра на "Стамфорд Бридж“. Но доста бързо отборът на Реал Мадрид намери темпото си и започна да създава проблеми, като Винисиус Жуниър всяваше хаос в защитата на "сините“. Бразилецът до гола, преди да отправи прекрасно центриране за Карим Бензема, който с глава отбеляза по брилянтен начин за 1:0 в 21-ата минута. Три минути по-късно Реал Мадрид отбеляза втори гол след като Бензема за пореден път доказа класата си, за да вкара с глава добро центриране на Лука Модрич. В края на първото полувреме Челси върна един гол и натискът им даде резултат – точен бе Кай Хаверц. Карим Бензема продължи да тормози обраната на лондончани и можеше да оформи своя хеттрик преди почивката, но французинът пропусна от близка дистанция.

Минути след началото на второто полувреме ужасна грешка на Едуард Менди даде златна възможност на Бензема и той отбеляза, за да възстанови предимството от два гола на гостите. Сезар Аспиликуета можеше да намали резултата, но Тибо Куртоа застана на пътя на гола. До края на мача на "Стамфорд Бридж“ имаше само един отбор на терена и това бе Челси, но "сините“ така и не успяха да вкарат втори гол. Коефициентите на Betway преди срещата бяха в полза на лондончани, но залагащите в букмейкъра останаха изненадани от победата на Реал Мадрид при това с два гола разлика.

Карим Бензема бе играчът на мача и той направи разликата в Лондон. Най-добрият нападател в света в момента се  представи на висота отново за Реал Мадрид, както се очакваше . Бензема направи два страхотни удара с глава, за да изведе отбора си напред през първото полувреме и можеше да направи хеттрик в рамките на 45 минути, ако не беше изненадващият му пропуск. Той се поправи в началото на втората част, за да направи резултата 3:1 и даде солиден аванс на Реал преди реванша. Във втори пореден двубой от ШЛ френския нападател вкарва хеттрик и това е впечатляващо постижение. На реванша ще има куп опции за залози в Betway и вие може да изберете как да изиграете вашия начален бонус. Ако очаквате Челси този път да спечели, то ще получите добра печалба, тъй като коефициентът за лондончани е по-висок спрямо първия мач. Реал Мадрид е в ролята на фаворит и след първата среща изглежда малко вероятно да пропуснат класиране на полуфиналите за втори пореден сезон.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: