Близки на Николай: Мейзер има съучастник в убийството!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:55 / 25.10.2016
1382
"Категорично не изключваме втори човек да е помогнал на Анита Мейзер да се отърве от Ники. Водим собствено разследване, тъй като смятаме, че престъплението е извършено с користен мотив." Това коментираха пред "България Днес" близки на удушения със свински опашки културист Николай Димов. Той е мъж на скандалната брюнетка Анита Мейзер, която е обвинена за убийството му. 

Според прокуратурата силиконката е причинила смърт по непредпазливост. Тя е в ареста от началото на скандала, а разследването е удължено с два месеца.

"Поискали сме нови процесуално-следствени действия. Поискали сме съдебномедицинската експертиза да установи има ли травма по тялото на Николай, която да е причинена непосредствено преди смъртта му. Смятаме, че той е ударен и зашеметен, за да бъде приведен в състояние на безпомощност", категорични са адвокатите, които ще представляват опечаленото семейство. 

По случая се води и частно разследване, което е установило твърде драстични разминавания във версиите на Анита Мейзер. Разпитите на обвинената се разминават, като тя първоначално твърди, че други хора са убили Николай. В друг разпит подчертава, че не е била в апартамента, когато е настъпила смъртта, а до магазина за цигари. "Съпоставяйки данните от следствения експеримент, както и други свидетелски показания и данни по случая, разследването на прокуратурата върви твърде неестествено и се надяваме в рамките на удължения срок да се достигне до адекватни заключения", критикуват работата на ченгетата близките на Ники.

Според тях мотивът за убийството на Ники не е ревност. Те са категорични, че в дъното на случая е финансова облага. Веднага след инцидента сестрата на културиста Милена Димова разкри, че брат й е бил изнудван от Анита. Двамата не били заедно от три години, тъй като Мейзер инсценирала отвличането си и се опитала да натопи Димов. Въпреки това за пред обществото двамата го играли, че са заедно, защото Мейзер рекетирала Николай.

Милена Димова е категорична, че брат й е убит умишлено.

"Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание", допълни след инцидента сестрата на удушения културист.

Освен заплахите Мейзер директно си искала пари, за да запази фиктивния брак.

"Нямаше друг начин и платихме", лаконична е сестрата на Димов.

Тя отказва да посочи колко пъти е даван рекетът и каква е сумата, прибрана от Мейзер. По неофициална информация става дума за десетки хиляди долари.

Изнудването съвпада по време с финансовите проблеми, налегнали самопровъзгласилата се за звезда дърта силиконка. Заради големи дългове нейното имущество в САЩ е запорирано. Запознати твърдят, че Мейзер успява да се откупи именно благодарение на парите на Ники.

Докато тече сагата с прословутите експертизи, трупът на Николай Димов все още е в моргата. Той не е погребан, тъй като експертите продължават да търсят други травми по тялото му, свързани с инцидента. 

Екипът с експерти, които изготвят съдебномедицинската експертиза, е работил и по случая с убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски.

Към момента е готова само химическата експертиза, която доказва, че Ники не е бил упоен, както и аутопсичният протокол, установил, че културистът е издъхнал от загърляне. Очакват се резултатите и от психиатричната експертиза на Анита Мейзер.

Виж коментарите (0)

Още по темата (124):
08.09.2022 Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
14.08.2020 4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими
14.05.2020 Скандалната Анита Мейзер: Ники ме чака, но не бързам да ходя при него
03.01.2020 Вместо да плати кръвнина за убития Николай, Мейзер се кани да обикаля света
29.11.2019 Анита Мейзер го удари на живот след затвора
19.11.2019 Анита Мейзер не се крие след затвора, върна се в Лас Вегас
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).