Бой между две детски учителки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:37 / 17.04.2014
703
Скандал и бой между две детски учителки в Кърджали завърши с образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда.

Случаят е от 25 март, регионалният пресцентър на МВР съобщи за него вчера. За него не са информирани до вчера нито началникът на Инспектората по образованието Сашка Тръпкова, нито зам.-кметът Елисавета Кехайова, съобщи БГНЕС.

Причината за инцидента е повече от незначителна, заяви директорът Димитрина Стефанова: "Няколко от учителките се занимаваха с инсталиране на софтуер за интерактивна дъска. Една от колежките обаче помислила, че се провежда обучение и решила, че е игнорирана. Тя е на около 52 години, как е кипнала така, че се е нахвърлила върху по-младата, не зная. Много неприятно е в деня на Благовещение да се случи подобно нещо", коментира Стефанова.

Едната участничка в ръкопашната схватка се оплаквала от болки в ръката, другата имала одрасквания.

Инициаторката на побоя се снабдила с болничен лист за трудова злополука, но впоследствие документът не е бил признат в НОИ.

"Единственото добро е, че са се сбили на входа на сградата, а не пред очите на децата. И двете учителки ще отнесат дисциплинарни наказания за срамната си постъпка, това е недопустимо както според правилника, така и според Етичния и Трудовия кодекс", заяви директорката на детската градина.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важна заповед от кмета на наш морски град! Който я наруши - може ...
Зловещо убийство у нас! Откриха обгорени тленни останки
Икономист за приема на еврото в България: Бавенето на еврозоната ...
Първа снимка на зверската катастрофа, която взе жертва
Кристиан едва не убил жена и детето й
Ето колко е средната заплата за март


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).