Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Инерцията и омразата от последните години вече имат своите реални измерения
Автор: Ливия Кукова 20:09 / 16.05.2024Коментари (0)1387
© Фокус
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща в Сандански, на която беше представена листата на партията с кандидатите за народни представители от 1 МИР – Благоевград и кандидати за европейския парламент, предаде репортер на "Фокус“.

Срещата откри областният координатор на ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков, който каза, че през последната една година много неща са се променили.

"Точно преди една година отново бяхме тук. Точно преди една година нашите основни политически опоненти бяха поставили, само на няколко метра от тук, един бутафорен паметник на г-н Борисов с насочен пистолет към главата му. Тогава, с много от вас се събрахме спонтанно в знак на несъгласие с това. Днес, тези същите хора в Сандански не могат да съберат една стотна от хората, които сега сте тук, в тази зала“, добави Новаков.

Водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков от своя страна заяви, че през последните три години от партията са преживели, казали и анализирали всичко, както за управлението на ГЕРБ до 2021 година, така и за периода, в който са били низвергнати.

"Ние сме на разговора не дали, а как ГЕРБ ще управлява като водеща политическа сила след тези години на упадък, разграждане на обществените отношение, изгорени мостове между отделните политически субекти“, каза още Желязков.

Той добави, че поведението на опонентите на ГЕРБ, тяхното желание ГЕРБ да ги няма и всичко казано и базирано като негатив на ГЕРБ, всъщност издава не тревожност, а страх, който се изпитва тогава, когато човек губи нещо към което се отъждествява или е силно привлечен.

"Тези хора се отъждествиха с нови, пламенни, модерни. Една депутатката каза: Ние сме новите, младите, три години те държаха цялата власт. Време е да седнат на резервната скамейка, защото това, което показаха и страхът, който издават е, че ще загубят това, което не са постигнали – да държат цялата власт и да чертаят пред себе си деструктивни за устойчивото развитие на страната ни сценарии“, прибави Росен Желязков, подчертавайки, че ГЕРБ няма да допусне това.

"Ние сме партия, която е доказала своето самочувствие, партия, която и днес показва, че е единна, солидарна и загрижена за своите симпатизанти и членове. Ние сме демократична партия и имаме ясно лидерство в лицето на следващия министър-председател г-н Борисов“, посочи Желязков.

Общинският отговорник на ГЕРБ в Благоевград и районен отговорник д-р Атанас Камбитов заяви, че предстоят едни от най-важните избори.

"Има нещо, което никой не може да отрече и да ни го вземе – това е направеното от ГЕРБ. Няма партия, която в последните 30 години да е направила повече от ГЕРБ. Няма нужда да питаме този и онзи, достатъчно е само да се разходим из градовете, които ГЕРБ промени“, каза той.

Томислав Дончев също взе думата, като каза, че днес има два големи въпроса – защо отиваме пак на избори и какво ще правим след изборите.

"По въпроса защо – сигурно сте чували, някой от вас може да са практикували науки като химия и физика, където се правят експерименти – успешни или не. Има неща, с които не се експериментира – здраве, близки, нещата които обича, и с държавите не бива да се експериментира. За съжаление в последните три години и държавата, и обществото ни беше жертва на експерименти. Лаборантите бяха неграмотни и арогантни. Затова отиваме на избори“, допълни той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза пред членовете и симпатизантите на партията в Сандански, че инерцията и омразата, която се е насъдила в Българи, и не само, от вдигнатите юмруци, има своите отражения. За пример той посочи нападението над Роберт Фицо.

"Това, което става в Европа е адски притеснително и затова съм доволен, че нашата най-голяма Европейска народна партия, защото изборите са и за евродепутати, че можахме да направим и редовните 2 в 1 за да не се харчат огромни пари. За тези пари можеше да има още такива зали, в различни населени места. Грешни пари, които през няколко месеца се дават. Омразата на никой нация не е донесла нещо положително. Разединението в обществото взима застрашителни размери. Колкото ѝ да се подаваме на емоции и чувства, нормалното е да намерим общ език“, поясни Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 397
31.05.2024 »
31.05.2024 »
30.05.2024 »
30.05.2024 »
30.05.2024 »
30.05.2024 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Лято 2024
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: