Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Не съм момиче да си пазя есемеси!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:57 / 03.07.2020Коментари (2)943
©
Бойко Борисов пристигна в Пазарджик, където ще открие логистичен център. Той е придружаван от финансовия министър Владислав Горанов, а двамата бяха посрещнати от кмета на града Тодор Попов. Логистичният център е изграден от дъщерна компания на немски консорциум, който има завод за авточасти в Пазарджик. Ще бъдат разкрити 400 нови работни места.



"Аз не водя войни, правя пътища, правя заводи. Този завод е темата на деня. Всеки има право на всякакви коментари", каза Борисов на актуални журналистически въпроси за искрите по оста президент-премиер.

На въпрос за изказванията на Радев, че инвеститорите бягат от България премиерът посочи: "Отдавна не коментирам, а само показвам. Ето днес, и то в пандемия, откриваме нов завод за 1000 работници. Още 8 са в следващите седмици. Вместо да се нападаме, най-добре е да се концентрираме и да подобряваме благосъстоянието на хората. Мярката 60/40 запазва работните места, в новия дизайн тя е с 1,3 милиарда отгоре, но тя не може да продължава безкрай. Затова продължаваме с инфраструктурата, с инвестициите. Усилваме болниците, за да успеем.

Няма държавен глава, при който да съм бил и при който съветниците да не му дават листче, ако има големи инвеститори, които искат да дойдат. Това не е укоримо, нито наказуемо. Единственото укоримо е да се изкарваш девица, докато укоряваш другите. Не само не е девица, ами нещо по-лошо! Защо е тази истерия - напада нас, за да се оправдава, защото сам каза, че било лошо сближаването и чатовете с бизнесмени. Нормално е да се интересуваш кой ще е посланик, когато си инвеститор в други държави, както е в Нигерия. Защо се оправдава. Какво лошо има?", попита реторично Борисов.

"Не съм момиче да си пазя есемеси. Някои, които се смятат за мъже, си ги пазят, за да се доказват, посочи Борисов.

За да отида при стария президент на Узбекистан, трябва да се уговориш с него, да се приеме премиерът, да се открие завод. Не виждам за какво е тази истерия сега. Ако е Борисов - това е лошо, ако е Радев е нападение, заяви премиерът по повод разкритите чатове на президента с обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: