Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Няма по-лошо от тъп и упорит човек
Автор: Екип Burgas24.bg 13:48 / 16.04.2022Коментари (0)818
© NOVA
Няма да подкрепим правителство с премиер Кирил Петков, след арестите, които организираха. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич. "Това е решение на Изпълнителната комисия, не мое", каза още Борисов. След скандирания за оставка на премиера Кирил Петков, Борисов заяви: "Нека стои още Киро. Те трябва да се сринат докрай".

"Съсипват спецправосъдието без да кажат какво се случва с делата, как ще работи системата. Ние също правихме големи глупости. Затова сега сме добра партия, защото събираме хора с много опит в една зала", каза още Борисов. 

Експремиерът и бивши министри от кабинета му, сред които Деница Сачева, са в Добрич, за да се срещнат със симпатизанти. 

“Има значение за партията да си направи ревизия, да си дадем сметка къде сме грешили. Ние също правихме големи глупости, но затова сега сме добра партия, защото хора с опит са в една зала", каза още Борисов и допълни, че “няма нищо лошо в това, че има и млади политици. Но няма по-лошо от тъп и упорит човек".

“В момента е рекет. И не го казвам аз, а хора от трибуната, от коалицията. Политически рекет", каза още Борисов. “В същото време рекетът се извършва от мафията. А коя е мафията, щом се обвинява в рекет правителството", обърна съм към управляващата коалиция Борисов.  

Според експремиера правителството води двойна външна политика. “Това, което министър Генчовска каза, във всяка друга ситуация, навсякъде по света, предизвиква падане на правителството - двойна външна политика. Скандализирани сме от изявлението й вчера", коментира той и допълни, че грешката на ГЕРБ е, че са подценили президента Румен Радев. “Слушайте внимателно президента Радев. Той е много умен и праволинеен. Затова ние си изядохме шамарите и аз имам вина", добави бившият премиер. 

“Ако г-н Каримански няма необходимите качества и не е почтен, както казват Кирил Петков и Асен Василев, той не трябва да е шеф и на бюджетната комисия", смята лидерът на ГЕРБ. 

По думите му България вече не покрива и критериите в еврозоната. “Как ще приемат актуализация на бюджета",попита Борисов. “Финансовите пазари показаха, че нямат никакво доверие в България", допълни той. 

Според Борисов кризите, през които преминава България, не се дължат на войната в Украйна. “Вярно, близо е, но да не би Сирия да е по-далеч", коментира Борисов и попита "какво общо има войната в Украйна с цените на тока в България".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: