Бойко Борисов: Ще направим всичко и тогава ще си ходим

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
17:27 / 02.11.2016
1321
"С успешното реализиране на програмата за енергийна ефективност Благоевград показа, че хората не могат да бъдат излъгани лесно. Спомням си преди години, когато минава по пътя и гледах олюпените блокове. Сега си мисля, че е нов квартал. Струва ми се, че един блок трябва да оставим ненаправен за сравнение. Помните ли как изглеждаха те преди 5 -6 месеца - олюпени. Имайте предвид, че участват 160 фирми, помагаме на бизнеса, на малките предприемачи. Работниците не стигат, скелетата не стигат и само за да ви кажа да не се подвеждате, че пак идват избори в неделя, наред с всичко това което виждате и правим", каза премиерът Бойко Борисов при откриването на 60 санирани блока в Благоевград. 

Министър Лиляна Павлова пък каза, че 80% от сградите в Благоевград са първите санирани от милиардната инвестиция. "Благодаря, че не се подвеждате по манипулации в този войводски край, трябва да покажем стабилността на държавата и управлението. Благодаря на министър-председателя за подкрепата, която има и за волята да реализираме тази програма", каза още тя. Продължава реализирането на програмата и в другите градове, като на територията на цялата страна в момента се правят 200 сгради, а 2500 са чакащи. 

"Мислих да си мълча, ама стават много нахални опонентите ни. Господ е казал: По делата ще ги съдите. Нека да излязат и да кажат какво са направили, защото аз мога с часове да ги говоря. А те - нищо. Ще направим всичко и тогава ще си ходим", допълни Борисов.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Галя Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняв...
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на цената...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).