Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Спекулация е, че Алексей Петров е създал това правителство
Автор: Данислава Вълкова 10:49 / 02.09.2023Коментари (2)1131
© Facebook
Президентската институция може да обединява и да критикува. За първото не се справя, за второто няма какво да кажа.", това коментира Бойко Борисов по време на брифинг в Бургас.

"След незаконните и масови арести разговор между нас не можеше да се осъществи, дори физическата среща не можеше да има. Алексей Петров осигури логистиката, така че да се осъществят разговорите, но той не присъстваше на тях", коментира още Борисов пред медии темата са съставяне на правителстовото и ролята на Алексей Петров в този процес.

"Бяхме аз, Кирил и Асен - аз трябваше да преглътна незаконните арести в името на по-висшите цели на България. Предстои да гласуваме КОНПИ, после отиваме към Конституцията", допълни още той.

Борисов коментира, че няма нищо лошо, това че Алексей Петров е осигурил място на разговорите: "Той ни сдобри, ние не си говорихме. Спекулация е, че това правителство се дължи на Алексей Петров е спекулация. Бащата на Кирил Петков не е присъствал. Там (на тази среща) договорихме, че ще направим правителство.

Продължаваме да си говорим и до момента."

Той посочи, че дори за закона за КОНПИ всички са съгласни: "Отстъпихме за 3, 4, 5 неща. Що се касае за другите работи - няма проблем - още когато създадохме правителство - те (ДБ и ПП)доминират повече, но контролът остава в Парламента. На кого се сърдят сега, когато Делян Добрев пита за "Лукойл" и Нанков пита за парите за почистване, които са половин милиард.

"Ако нещо не харесвам на това правителство, то тази грозна дума "сглобка", но тя има смисъл по законодателните решения и Конституцията - нямаме визията, която искаме да има."

Той разкритикува, че никой от управляващите не са дошли през последните три години в Бургас и дори обещаната магистрала "Черно море" не е готова.

Борисов обясни, че Делян Добрев е присъствал на лидерските срещи и че министър Тагарев е трябвало да уволни своя съветник след скандала в "Пирогов".

Той припомни, че Васил Божков започва да говори винаги преди избори, а главният секретар на МВР - Петър Тодоров правилно е подал оставка.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как да станат нещата,когато Енвалидния трол е на амбразурата?Пий си апчетете!
-2
 
 
Когато имаш невменяеми индивиди насреща! Как да стане нещо? Каквито и усилия да полагаш! Не може народа да отстъпва до безкрай! Все пак има и Конституция! Има и Закони! Колкото и противозаконни и противоконституционни да са те! И как да се справиш с някой който не ги зачита?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: