Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов яростно защити Слави: Той заслужава уважение!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:41 / 28.08.2021Коментари (4)1067
© Фейсбук
Честит 14-ти рожден ден, ГЕРБ! Така като гледам - 14 години, а някои казват, че едва ли не сме партия на статуквото. Така започна речта си в Перник по повод годишнината на ГЕРБ бившият премиер Бойко Борисов.

"С всеки изминал ден става ясно - казах ви, че тези няма да направят правителство. Тези ще направят всичко, за да може Румен Радев да управлява. Това, че не се разбирали, е пълна лъжа. Организирано го правят, за да може да му актуализират бюджета и да може да изхарчат останалите пари. Нищо друго логично няма", добави той.

"Най-важният политически закон на едно правителство е бюджетът. Чрез него доказваш на избирателите дали си държиш на думата. Трябва да има за пенсионерите, за строителството, медицинските работници, отбраната, МВР, земеделието, културата, спорта, образованието... Кой от това, което ще приемат сега, ще носи политическа отговорност дали ще съберат парите", заяви Борисов.

"Догодина по това време ще имат ли толкова, колкото ние оставихме? Първите лъжи на Радев бяха, че всичко било похарчено. Какво актуализирате тогава сега? Кои пари разпределяте в момента? Кой ги е събрал?", запита той.

"Половин милиард лева - била скъпа демокрацията. Тя е скъпа и е отговорност. Всяка държава провежда избори, правят правителство, всякакви коалиции, на малцинства, на мнозинства. Не знам ДБ каква консервативна партия се оказа, че са. Те са строго социалистическа от това, което виждам", добави Борисов.

"Много се говори за участието на Слави Трифонов. За жалост кое се гледа. Главно се говори какъв му бил видът! Той заслужава уважение - за силата на духа. Всеки един от нас е бил болен, опериран, бил е с патерици, знае колко е
трудно да си вършиш работата. Правели изключение за него. Ами да, защото до вчера всичко зависеше от него", уточни той.

"Като видях какво се пише за Слави ми стана много криво. Защото същото се говореше и за мен, като стана инцидента с колесника се молеха да сме паднали всички да сме се изтрепали. Като ми оперираха менискуса, искаха да осакатея", припомни Борисов.

"Новината от интервюто със Слави е, че и при него са ходели да се молят, да клечат, но като не им е клекнал с някакви министри и вече стана лош.

Корнелия Нинова взела мандат и все едно вече... Всички партии ти казаха, че няма да правят правителство. Какви усилия и какви разговори ще правите? Само ще правят какво ли не, за да изтупат още 10 дни - да може да направят всички гадни неща, които ще се отразят на следващото правителство", добави Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Мутра и чалга...Неочаквано добра комбинация!!!
0
 
 
Защо изобщо говорите за актуализацията на бюджета,нима Горанов не го актуализираше,колко години го правехте така че в края на годината чрез министерски постановления да разделяте милиардите над бюджета без изобщо да го внасяте в парламента. За всички години на вашето управление разпределяхте публичните средства както ви е угодно,дали през джипката или министерствата все тая,милиарди и накрая направихте така,че да имат тези след вас още да ви изплащат необезпечените договори и анекси. Този бюджет също е ваше дело,нали.
+6
 
 
За сегашното дередже в България си виновен и ти г-н Борисов ! Прекалено дълго се прави на демократ и безнаказано остави тази пaплaч начело с неадекватната фуражка да си вее байряка осирайки и блокирайки цяла година центъра на София, че и в парламента да се намърдат. Да не говорим за номинацията на Цецка Цачева за президент с която на практика подари властта на Фигуранта и руснаците.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: