Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко-младши се ражда през февруари или март
Автор: Екип Burgas24.bg 16:18 / 28.12.2015Коментари (4)962
© 24 часа
Дъщерята на премиера, която се прибра трайно от Калифорния и която скоро ще го дари с внуче, не обича публичност. Излизала е само на две снимки с баща си.

Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета. Това написа във фейсбук премиерът Бойко Борисов към 22,30 ч. на Бъдни вечер.

Най-благата новина бе съобщена в най-тихата нощ на годината под снимка на министър-председателя с дъщеря му Венета, на която тя е във вече напреднала бременност. Борисов държи парата от питката, която и бездруго всяка година се пада на него, а в камината зад тях гори бъдникът. До момента снимката е събрала повече от 68 750 харесвания в социалната мрежа.

"24 часа" научи, че първородното внуче на премиера ще е момченце, което всички очакват да се казва Бойко. Така дъщеря му Венета е кръстена на покойната му майка, която Борисов с умиление нарича "мама Мецанка".

Премиерът е показвал детето си само два пъти - на Коледа през 2013 г., когато отново пусна снимка на двамата. Тогава Борисов бе опозиционен лидер. А дъщеря му се бе върнала от САЩ за най-светлите християнски празници.

Допреди няколко години Венета живееше в Калифорния с майка си - първата и единствена до момента съпруга на Бойко Борисов, която е лекар.

Дъщерята на премиера е изключително сериозно, образовано и скромно момиче, твърдят хората, които я познават. Дори след като завърши образованието си и се прибра от САЩ у нас, тя продължи да води дискретен живот.

За нея нямаше и да се чуе, ако баща ѝ не беше разказал как момичето е отишло да кара стаж в Министерството на финансите при Симеон Дянков, но само докато той (премиерът Борисов, родният ѝ баща) не разбрал. И не я "уволнил" мигновено, нареждайки на подчинения си да прекрати ангажимента на детето му. (Това беше всъщност вторият път, когато лидерът на ГЕРБ е споменал дъщеря си.)

И колкото и малко да се знае за Венета, още по-малко се знае за момчето, от което ще роди тя. Според запознати Борисов познава избраника на дъщеря си и го е одобрил. Което при премиера хич не е лесна работа. Близки на семейството споделят, че бъдещият татко е българин, който е следвал в САЩ.

Именно там се е запознал с Венета. Тя е завършила Международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси в Калифорнийския университет. Зетят не е известен за широката общественост, но хора, които са го виждали, не пестят похвалите колко свястно момче е той. Според запознати внучето на премиера ще се роди през втората половина на февруари или през март. (Какво е характерно за зодия Риби - виж долу.)

Очакванията са, че Венета ще роди в присъствието на леля си - сестрата на премиера д-р Красимира Иванова, която завежда неонатологията на Първа АГ болница "Св. София" (бившата "Тина Киркова" - б.а.).

Борисов открива обновеното неонатологично отделение във Втора градска болница, където дълги години работеше сестра му (на снимката с него).

Преди да поеме отделението за новородени в най-голямата родилна клиника в България, тя отговаряше за бебетата във Втора градска болница. За 33 г. професионален опит Красимира Иванова е посрещнала в първите им глътки живот десетки хиляди бебета, включително своя внук - сина на Димитър, неин син и племенник на Бойко Борисов. Момченцето се роди преди 1 г. и бе кръстено на татко си.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.12.2015 г.
+1
 
 
голям прас. сакаш само той ще става дядо.
+2
 
 
ББ ще става дядо....а Путьонкин кога ? :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: