Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Имаме управление на страха и снишаването
Автор: Цвети Христова 16:32 / 21.04.2022Коментари (1)1061
© Фейсбук
"Повод за брифинга ни днес ми дава един пост на г-н Кирил Петков. За едни разделителни червени линии пише той. То вече всичко е червено. Така че не виждам как на червеното – червените линии се виждат. Опитах се да синтезирам с цитати това, което той ни казва". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията.

"3-4 дни украинският външен министър е в България. Депутатите се занимаваха с всичко друго, но не и с важното. Той стоеше в кулоара, не му дадоха достъп до трибуната. Но депутатите не се занимават с това, Кулеба стои в килера, в коридора и не приеха нашето искане да говори пред депутатите и да ги убеди в това дали е прав или не. Какво стана? Депутатите си гласуваха 10 дни ваканция, и нищо не решиха - нито за тока, нито за Украйна, нито за офшорките. 

Какво отговори Кулеба? 

"Да, важно е по време на война да има жилетки. Но хора, нека да бъдем сериозни". Тоест той смята,ч е премиера не е сериозен. "Ако имаш бронежилетка, без оръжие – си обречен. По този начин, от ваша гледна точка, вие искате да умрем защитени". Това го казва вторият човек в Украйна след премиера", подчерта Бойко Борисов.

"Христо Иванов заяви, че няма да приеме "темата да бъде натикана под килима“. Как няма г-н Иванов? "Да видим дали имаме управление на снишаването“. Точно такова имате, Ице!“, заяви бившият премиер.

"Какво управление имаме? Имаме управление на страха и снишаването. Вие нямате лидер, нямате човек, който да носи отговорност. Той (бел. ред. Кирил Петков) се гъне и се крие под килима", добави още Бойко Борисов

"Какво не разбраха още, какво имат още Христо и Атанасов да гледат? Защо се унижавате, нямате ли принципи?“, попита Борисов, който заяви, че Нинова е много по-голям мъж – веднъж казала позицията си и "точка“.

Първият, който нарече тук Путин агресор бях аз, каза Борисов. Това е агресия и Путин е агресор, защото влязоха в суверенна държава. 

"В момента България оказва помощ на над 90 хиляди украински жени и деца, които са принудени да напуснат домовете и близките си заради руския агресор. Как му отговаря министъра на туризма, както той го нарича "моя министър": Три месеца хуманност към украинците стигат. След 31 май държавната подкрепа към бежанците трябва да приключи. Проявихме три месеца хуманност и разбиране, след което тези хора трябва да излязат на пазара на труда и да плащат квартира", прочете Борисов поста на Петков. И коментира: "Чудесно. Само че идва туристически сезон и къде и как ще отидат тези хора на квартира – никой не го интересува. Не е интересно. В същото време Петков казва, че България помага на Украйна с хуманитарна помощ".




Още по темата: общо новини по темата: 4310
01.04.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
предишна страница [ 1/719 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Потресаващо е това, че дори не го допуснаха да се изкаже от трибуната на парламента!!! ТОТАЛЕН срам за България, май сме единствената държава сред европейските и не само демократични страни, пред чийто парламент не е говорил Кулеба или Зеленски! А Ицето и Насо от ДБ още не са разбрали, че са от 3 месеца в управление с БСП....мислят се, че като се разбраха за коалиция без да се снимат заедно с курнела ще им мине номера!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: