Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев
Автор: Екип Burgas24.bg 13:06 / 03.08.2021Коментари (14)3250
©
Депутатите на ГЕРБ ще се регистрират в пленарната зала, когато се гласува предложеното от "Има такъв народ" правителство, но ще гласуват против него. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов на брифинг след заседание на изпълнителната комисия, където е взето това решение. Представяме ви основните акценти от Борисов.

"Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина ни даде коварен урок. Искаме от този хаос да сме на много ръце разстояние.

"Тази държавност ли искаха ДПС. Те играха брутално срещу нас на изборите. Отдавна не ни обвиняват, че сме заедно с ДПС. Те си направиха всички назначения по ВИК-тата и горските стопанства."

"Трябва да направят правителство, въпреки че спечелиха изборите с 0,5%. Или ще трябва да продължат безчинствата на Радев до президентските избори."

"Ако вторият мандат стигне до нас, ще го върнем. Несериозно е Корнелия Нинова с 30 депутати да прави правителство. Нея от партията я гонят по Бузлуджа и й искат оставката. Превърнаха държавата в кръжок. Всичко е в ръцете на Слави Трифонов."

"Сега подготвям едно шоу. Ще е много интересно и ще има смешки. Нещастието, което ще ни сполети, само със смях ще се лекува."

Той коментира и решението Пламен Николов да бъде евентуален премиер в правителство на "Има такъв народ".

"Изглежда симпатичен човек. Не се кокорчи. Въпросът е как ще направи връзката със Слави Трифонов. Но за всяка решение трябва да има подкрепата на Станислав Трифонов."

Според него при "този натиск ГЕРБ се представи прекрасно на изборите".

"Такова мачкане на структурите. Вчера кметът на Годеч ми вика: "Пет барети ме пазят". Жена му направи аборт. Това са изроди. При тоя страх, отиват при фирми, викат данъчни, отиват при хората, при учители, директори на болници. Резултатът на ГЕРБ е изумителен и благодаря на партията и на хората", каза Борисов.

На въпрос кога ще бъде обявена кандидатурата на ГЕРБ за президентските избори Борисов заяви:

"Когато му дойде времето". Според него "ще отидат на варианта Румен Радев да безчинства до президентските избори", защото "едно служебно правителство ще му е от полза да му осигури служебна победа".

"Сега го разбирам Станислав Трифонов. Изведнъж попада в сфера, в която няма познати. Навремето, когато спечелихме изборите трябваше бързо да търся министри. А аз познавах само пожарникари и полицаи."




Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бойчо, нали те видяхме, как еднолично управлява държавата повече от десетилетие и как раздаваше нашите пари....! Сега те боли, че чак нервите си изпускаш? Простичък си. Там ти е проблема.
+8
 
 
За тази ситуация си виновен и ти Борисов ! Прекалено дълго се прави на демократ и остави тази пaплaч да си вее байряка осирайки и блокирайки цяла година центъра на София. Да не говорим за номинацията на Цецка Цачева за президент с която на практика подари властта на Фигуранта и руснаците.
0
 
 
Айде в пенсия да копаш зельето у Банкя! Стига се обажда от коневръза....ти си никой!
на 03.08.2021 г.
-1
 
 
Обикновенно за такива глупави изказвание не викат ли Плевнелиев , той по глуапвите изказвания... А иначе Бойко се излага на макс , само и само да се съдържи още малко на власт ...
0
 
 
И аз не съм добре с главата обаче набора е по зле и от мен. Жал ми е, на 62 е а е психо.
-4
 
 
Тоя латернаджия започва да става леко досаден! Явно не може да преживее още, че вече не е фактор в политиката и властта. Ама то от една гънка колко да изкара! Само налива масло в огъня и затвърждава в мен убеждението, че именно Радев е най-подходящият президент!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: