Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Кабинетът незабавно да подаде оставка заради ужаса при Яна
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 19.08.2013Коментари (7)950
© Bulfoto
"Изказвам съболезнованията си към близките на жертвите при катастрофата при пътен възел Яна. Призовавам премиера Орешарски незабавно да се освободи от министърката на регионалното развитие Десислава Терзиева, а прокуратурата да се самосезира заради престъпното нехайство на строителната министърка, която забави откриването на готовия участък", заяви Бойко Борисов:

"В последните дни на няколко пъти настоях управляващите да пуснат в движение готовата отсечка от автомагистрала "Хемус", за да бъде отпушена тапата, създаваща огромни задръствания в разгара на отпускарския сезон. Това не беше направено. В резултат на което се стигна до този тежък инцидент, който можеше да бъде избегнат. Само вчера, колоната от автомобили на входа и изхода на София надмина 8 километра. С часове в огромното задръстване бяха блокирани, в най-голямата жега, автомобили с хора, които се връщат от почивка, автобуси от и за морето, камиони. Това са граждани, които с данъците си са допринесли за изграждането на магистралата. 

Умишленото предизвикване на излишно напрежение и нерви у тях, очаквано доведоха до днешния фатален инцидент. Никой не е имал за цел да прави политически дивиденти от новата отсечка, а призовавахме към пускането на готовия път само и единствено за да бъде осигурено на хората сигурно и безопасно пътуване.

Построихме тази отсечка от автомагистрала "Хемус" и новите управляващи, ако искат, могат да й направят и три поредни откривания, само че преди това трябваше да отворят пътя, веднага щом беше готов, вместо днес да броим жертвите по трасето. Затова отново призовавам за оставката на госпожата строителен министър, както и на целия кабинет Орешарски. Хора, чиито егоизъм и самолюбие са над обществения интерес и безопасността на гражданите, нямат място в управлението на България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А по време на вашия мандат г-н Борисов, кой беше виновен за катастрофите
Aнонимен
на 19.08.2013 г.
+4
 
 
Здравейте, господин екс- премиер, веднъж да съм съгласен с Вас. Не бива от една човешка трагедия да се вадят евтини политически дивиденти. В такъв случай исканията за оставки в началото и края на изказването Ви какво е?
Aнонимен
на 19.08.2013 г.
+7
 
 
Съболезнования на близките на починалите!
+1
 
 
Съболезнования. Пазете милата родина и бъдете внимателни. Това правителство наистина вече би трябвало да подате оставка. Перспектива и инфраструктура е нужна, не само от сутрин до пладне. Лек ден.
+1
 
 
Г-н Борисов, участъкът между Асеновград и Пловдив също е изключително опасен, по-голяма част от него е в неравности и без хоризонтална маркировка, участъкът между Асеновград и Студената водица доскоро беше без маркировка, особено необходима вечерно време и при наличие на мъгла. Пътят Асеновград-Смолян започна да се ремонтира в последната година на вашето управление. А за Асеновград-Поповица да не говорим. Шефът на ОПУ-Пловдив, който нищо не направи по тези въпроси вместо да бъде санкциониран, стана депутат! С какви очи точно вие искате оставки?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: