Борисов: Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
16:07 / 21.12.2017
2266
Когато стрелят по данъчен, стрелят по самата държава, и ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг, а ние искаме с колегите от МВР и от прокуратурата да ви създадем максималния комфорт да си вършите работата, защото вие я вършите в полза на цялото общество, на всеки един човек. Това е заявил премиерът Бойко Борисов по време на междуведомствена среща в МС, на която е било обсъдено посегателство срещу висшия данъчен служител Иво Стаменов.

Премиерът посочва, че извършителите на деянието ще получат заслуженото. "Имаме план, имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа спокойни", се чете в стенограмата от срещата, разпространена от пресслужбата на кабинета.

Премиерът обяснява, че е изчакал няколко дни след случая с Иво Стаменов, за да е сигурен, че това е "един действително много добър служител - принципен и честен, че няма личен мотив".

Борисов благодари на служителите от приходната агенция за отличната работа през годината, благодарение на която приходите са повече близо с милиард.

Благодарение на вас, защото от нас е волята, а от вас е работата, заедно с колегите от МВР и, разбира се, с абсолютната подкрепа на главния прокурор - най-видимият резултат е повече пари в бюджета, благодарение на който може да се дават и давахме и повече пенсии, увеличение на заплатите и на учители, и на полицаи и на военни и т.н., изтъква премиерът.

Източник: bTV

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).