Борисов: Мерките не отпадат, разчитаме на съвестта на хората

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
12:35 / 04.06.2020
1285
Ще обсъдим смяна на ръководството на КЕВР, и без това му изтича мандатът. Това съобщи премиерът Бойко Борисов пред журналисти по повод поскъпването на парното.

"Такива глупости не може да правят през една-две седмици. Говорят за бъдеще, ако станело нещо. Ние към днешна дата имаме с 42% намаление на цената на газа, даже и повече. През годините топлофикациите са задлъжнели много, защото не вдигаха, и при Пламен Орешарски не вдигаха цената, и като всеки един продукт - това се плаща.", каза Борисов.

Премиерът коментира и мерките срещу разпространението на коронавируса. "Представяте ли си ние като шведите да бяхме излезли днес и да кажем, че сме грешили. Как щях тогава да се извинявам -  "Извинявайте, че много хора умряха". Ние най-бързо се реорганизирахме. Ние успяхме да направим всичко възможно да сме между теорията на НОЩ и на доц. Атанас Мангъров. Спасихме живота на много хора. Забравихте ли как в Китай падаха по спирките на автобусите?., заяви Бойко Борисов

На въпрос за това дали има положителна тенденция за икономиката ни след като отпадат много от мерките заради пандемията от COVID-19, той отговори, че мерките не отпадат, а се разчита на съвестта на хората.

Борисов се качи на джипа, за да инспектира строителството в Габрово. С него са и вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

Дончев разказа на Борисов подробно за проекта като изтъкна, че е бил много тежък, а през 2013-2014 г. даже е спрян. Премиерът му отвърна, че "ние правим само откривания, вече гледаме и ленти да няма. Минаваме да се порадваме на труда си".

Виж коментарите (8)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).