Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Преди минути от ЦИК дойде прекрасна новина!
Автор: Екип Burgas24.bg 13:36 / 29.10.2021Коментари (8)1293
©
Определени хора на определено място са извършили определени действия. Моето усещане за нещата е, че някои политически дейци в тази кампания злоупотребяват с определени вещества и това става видно по техните изказвания и поведение по всички пресконференции. Вътрешното ми усещане е, че определен вътрешен министър не знае къде се намира. Дали този човек помни, че всички неща, които казва през последните 6 месеца, са едни и същи". Това заяви Тома Биков на извънреден брифинг на ГЕРБ. По-късно се присъедини и лидерът на партията - Бойко Борисов

"Тома се опитва да ви развеселява, но като чета данните за починалите в последните дни, в тази ситуация, само за да отвлечеш внимание от провалилия се Радев, много прозрачно, много публично, каза Борисов.

Преди минути ЦИК е взела решение да се броят разписките от всички секции и това е една прекрасна новина. Прави впечатление, че колегите от "Да България", единият е гласувал против, а другият, в лицето на Цветозар Томов не е присъствал", посочи Борисов. 

По думите му всички изяви на ГЕРБ са платени, но Радев продължава нарушаването на правилото за реклама преди изборите.

"Днес го гледах Радев на паради, музика свири, по мои изчисления бяха 14 минути, по 10 000 лева - 140 000 лева без ДДС. А нашите излъчвания продължават да са платени. За какво му е тогава да прави кампания. Нека всички кандидати да получават по толкова безвъзмездно внимание. Това не е честно. Радев е бил на парад и използва парада във Военна академия, за да говори срещу мен. По каква тарифа вие ще го минете", попита Борисов.

"Или трябва да бъде за всички еднакво. Има едно предаване, да не го казвам, единият ден е сина, другият е бащата, на третия ортакът. Все едно са на абонамент там", възмути се Борисов. 

При него парад той обича да му свири духова музика при 124 починали да излезе и да каже, че Борисов плаши хората, вие сте свидетели на 15-20 брифинга, които призовавам "Ваксинирайте се"", посочи Борисов. 

Бившият премиер отново обясни защо е говорил за изтичащия срок на годност на ваксините. "Ние се запитахме защо не сме чули съобщението за удължаване на срока на годност на ваксините на "Пфайзер". В съобщението се казва, че е одобрен нов срок за годност в ЕС за тази ваксина. Това се случва на 10 септември.

Единственото, което успяхме да намерим, беше в "Медияпул". В това писмо нито има дата, нито е изведено. Това писмо е чак от 29 септември, в 18.04 часа. Само това успяхме да извадим. И в това съобщение се казва, че е одобрен нов срок за годност на ваксината при съответните условия на съхранение, като същият е удължен от 6 на 9 месеца. Ние само това говорим, че срокът е удължен и че ваксинираме с ваксина, която е до 30 септември, но е удължена до декември", разясни Бойко Борисов

"Защо продадохме ваксините, които не са с изтекъл срок на годност. Имаме 500 000 ваксини с удължен срок на годност. Къде ми е вината, че казвам истината. Те не бяха година и нещо казвали хората да се ваксинират, а ние още август се надявахме да постигнем колективната ваксина", добави той.

"Толкова са нагли в момента. Стойчо Кацаров казва, че има нещо гнило в тази пандемия и че коронавирусът не се отличавал с висока вирулентност и висока смъртност. По думите му тогава вирулентността и смъртността не се различавала от тази на обикновения грип. И този ме е дал на прокурор. Него трябва да го арестуват само за тези думи", негодува лидерът на ГЕРБ.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
*кучкарчето*,изведи си песа на разходка,защото само това ти остана,трол скапан!
+6
 
 
По-важно от всичко е , че другаря Радев прави 50 лицеви опори за 1 минута, а и не му пука за някаква си конституция на РБ.
0
 
 
Абе това ли ви е изборната кампания,Радев това,служебното правителство онова,а вие за какво се кандидатирате.Забравихте по времето на вашите кампании само лентички режехте и обикаляхте "крепостите" на ГЕРБ случайно може би.Какво се оплаквате от медиите,като всяка вечер показват Боко,защото има кво да каже по всяка тема,ей така да не го забравим.Много сте се напрегнали и явно виждате заплахи от всякъде и с брифинги няма да стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: