Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Борисов: Токът при ГЕРБ бе 60 лв., а сега е 680 лв. Оядени манастирски мачароци крадат държавата
Автор: Екип Burgas24.bg 12:36 / 26.03.2022Коментари (9)943
©
ГЕРБ бяха на среща със симпатизанти на партията във Враца. На посещение в града бе лидерът на партията Бойко Борисов, Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и други представители на партията.

"Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз, но сега разбрах - целта сте вие, партия ГЕРБ. Преливаха си електорат на базата на парите. Когато стартира ГЕРБ, той беше създаден, за да се противопостави на БСП. Това беше опонент. Препоръката ми е - да се държите заедно. И без петел съмва - като си в ареста, по-трудно, но съмва. Вие показахте, че капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Това видяха те - видяха жива, яростна съпротива пред ареста. Някои казват, че тези управляващите били аматьори. Не е така. Там има няколко човека, които се имат за елитарни, а всички останали сме плебс. В техните глави се върти това, че са дошли да ни оправят", каза още Борисов. 

"Токът при ГЕРБ – 60 лв., сега – 680 лв. Нищо не го налага. Изкараха децата от ГЕРБ виновни за нафтата и бензина. Сега като минавам – гледам, че цените са си замръзнали. Хлябът, олиото – същото. Били сме виновни за олиото. И това го казват висши държавни служители. И в Белгия, Брюксел и Германия – опашки за олио. Браво бе, младежи. Борете всички и се разраствайте – вървим до Брюксел по тяхната логика".

Те не само са брутални, а извратени. И от това най-много ще патим. Никому неизвестени, използвайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, така и Сталин. Те ще дойдат за вас, един по един. При всеки арестуван кмет ще отидат депутати, адвокати, а накрая и народът", уточни Борисов.

"Те са уплашени точно от това. Те видяха жива и яростна партия на площада. И в момента още по-яростно става, защото виждат как през руски олигарси ще им крадат милиардите". Вече не говорим за растеж, строителство, за нищо друго. Тези партии, които сега заради заплатките, постовете и големите шкембаци в парламента, дебелаци, оядени, като манастирски мачароци, това виждам в дясно от нас. По 170 кила. Оядени, от сладки постове и кресла, дълбоко ще съжалявате, за това което причинявате", негодува лидерът на ГЕРБ. 

"Но всичко това се решава. Трябва пълна мобилизация да се запази живота на хората. Тези партии, които сега, заради големите шкембаци, заплатките и постовете - дебелаци и уядени като манастирски мачароци, дълбоко ще съжаляват. От вас няма нищо да остане", каза Борисов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
п******а *митко палаузов* дали е влизал скоро в магазив,Или ,пе*ал ЧЕРВЕН,спирал ли си на бензиностанция?ЧЕРВЕН ПРОСТАК,всичките *бизмисмиени* са от твоето ЧЕРВЕНО КОТИЛО!А знаеш ли кой е *митко палаузов*, пе*ал ЧЕРВЕН,че *гордо* се кичиш с това име?Извратените приказки на червените историци създават фалшиви герои,а те са просто ТЕРОРИСТИ!Но да се обяснява това на ПРОСТАЦИ като тебе е безсмислено!Просто си яж лайната от глад,нещастник!
-1
 
 
А не беше ли по-евтино, иди да видиш как твоята харвардска шайка е надула цените. А къде отива разликата от тези цени си личи по тумбаците на Христо Иванов и Асан Ваилев!
+1
 
 
да при вас всичко беше по-евтино-затова крадяхте като за световно-все едно са били днешните цени-така плащахте помежду си-всичко по 3-от 3 милиона един за министъра,един за партията,половин за изпълнителя и с каквото остане да се свърши работата
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Лято 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: