Борисов и Радев си стиснаха ръцете

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:27 / 17.02.2020
1789
Премиерът Бойко Борисов отиде до президента Румен Радев, за да си стиснат ръцете. Двамата са на 30-годишнината на КНСБ. Въпреки обтегнатите им отношения през последните месеци, които ескалираха през последните дни, те стоят маса до маса на тържеството. В началото Радев не забеляза премиера, но след приятелско потупване по дланта прие жеста на Борисов.

"Заклех се, че не съм подслушвал Радев. Той не е подслушван, а началникът военния, няма да коментирам повече. Не знам, не искам да знам и не съм знаел", каза Борисов пред журналисти.

"Прокуратурата не е място да се решават политическите ни препирни. Всеки носи сигнал на прокурора", каза Борисов. "Аз съм разпоредил максимално да се говори и чак когато сме готови и хората са осъзнали, че това е добро, тогава ще минем нататък. Хората мислят, че ние бързаме", каза Борисов по темата за еврото.

"Аз отидох при президента и го поздравих, не се възползвах от трибуната една дума да кажа. Пред мен не е поставян въпросът да се подслушва Радев, няма да го позволя. Нямам нищо общо с това, нито една дума не съм казал", каза още той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).