Борисов предупреди ПП-ДБ: Щом има червена линия, единственото, което можем да предложим, изборите да са две в едно

Автор: Самуил Иванов
Коментари (0)
09:51 / 09.02.2024
787
Щом има такава червена линия, разбираме ги, единственото, което можем да предложим, е поне изборите да са две в едно, поне да харчим 300-400 млн. Това заяви лидерът на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде репортер на "Фокус". 

"Всякакви предложения са правени - ние, и те, но ние чухме разбрахме тяхната червена линия "Или Външно, защото трябва ПП да се показвали, или всичко друго се чупи", каза Борисов.

Вчера съм потресен от изказването на академик Денков, който искал Външно министерство, не да се чува гласът на България, на правителството, на народа, а да се чувал вашият глас - на ПП. А сега като сте отишли там Василев, Румен Радев, Богданов, само министри на ПП, чий глас се чува там?" попита Борисов.

"Кажи на Кирил (бел. от ред. - Борисов се обръща към Найо Тицин), че няма мисъл да идва. Вкарах го в парламента последното, което съм поел ангажимент към него - Законът за плажовете, и приключваме", допълни той. 

По думите на Борисов двете политически сили са имали договорка за последващата им действия, той обаче предупреди, че това ще бъде стопирано, докато ПП-ДБ "приемат министерствата да се чуват какво правят".

Лидерът на ГЕРБ-СДС каза още, че от лидерските срещи се изнасяла информация публично, реферирайки към интервюто на Лена Бориславова от вчера. По думите му в разговорите участвали единствено Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Той предупреди, че това не е правилно и не трябва да се превръща в начин за комуникация в обществото.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1290):
29.04.2024 НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал осигурен транспорт
09.04.2024 Делян Добрев направи тежка равносметка на кабинета "Денков": Искат още. Не просто искат - тръшкат се за още!
08.04.2024 Николай Денков пред посланици: Корупцията в България е свързана с Русия
05.04.2024 Петков: Борисов и Пеевски изнагляха - да сложиш Калин Стоянов за министър означава да се взриви демократичната общност
05.04.2024 Извънредно: Живко Коцев оттегля оставката си!
05.04.2024 Последен парламентарен контрол за министрите от кабинета "Денков"
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Енергиен експерт: Очаквам 4-5% повишение на цената на електроенер...
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни покрай великден...
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Украйна с интерес към руското оборудване от АЕЦ "Белене", специал...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).