Борисов се ядоса на ПП-ДБ и отсече: Абсолютно всичко е загубено след вчера

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (1)
09:42 / 26.04.2024
1401
Абсолютно всичко е загубено след вчерта. Така категорично заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, предаде репортер на "Фокус"

"Вчерашното решение беше чупене на всякакви възможности за разговор", коментира той във връзка със свалянето на шефа на парламента Росен Желязков от ПП-ДБ във вчерашния ден.

"Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги отмине. Днес аз им демонстрирах как трябваше да постъпят те вчера. Трябваше да подкрепят своите колеги, до вчера приятели - за Росен Желязков. За 1 ден ставаше въпрос! Не трябваше да се съешат с "Възраждане", да им седнат в скута, а "Възраждане пък не трябваше да допускат да бъдат унижавани, защото вижте колко хитро го направиха... ПП и БСП внасят предложението, а към тях се прикачват ИТН и Възраждане. Добре, браво, много добре го направихте, ние ги разбираме тези работи, много добре го сглобихте, унижихте ни, разстроихте ни, но човек каквото сам си го направи, никой не може да му го направи", категоричен бе Борисов.

"Въпреки всичко ние днес не дадохме парламентът да се използва за предизборна кампания. На всички тези няма да им дам храна да се упражняват върху ГЕРБ", отсече Борисов.

Виж коментарите (1)

Още по темата (338):
18.05.2024 Откриват 769 секции в чужбина за изборите 2 в 1, най-много ще има в Турция
18.05.2024 Стефан Янев: Трябва да седнем и да се разберем, да намерим място и начин за съгласие, за да се прави нещо смислено за държавата
18.05.2024 Борисов от Кърджали: Мисля, че всеки разбира колко е важно да има храмове, църкви и джамии
18.05.2024 Президентът Радев: На предстоящия вот България ще избира между войната и
мира
17.05.2024 Борисов: В България можеше да се случи същото като в Словакия
17.05.2024 Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Още новини от Национални новини:
Анна-Мария е новата Царица на розата 
Специалисти настояват за промени в шофьорските курсове
Обмислят нови обезщетения при пенсиониране
България е в челото по ръст на туристи в Европа
Техническа грешка на матурата по БЕЛ
"Хайде", "боя", "ерген" са с чужд произход


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).