Божигол пита Бойко Борисов дали да се прибере в България от Италия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:11 / 28.03.2020
2981
Сериозни проблеми има Валери Божинов с прибирането си в България. Футболистът, който в момента е закотвен в италианския град Пескара, иска да си дойде у нас, за да празнува рожден ден на дъщеря си Никол, който е съвсем скоро. Заради пандемията от коронавирус това е много трудно. 

Докато стои в Италия, Божинов скучае и се разнообразява, пуска живи връзки, в които участват негови приятели и фенове. Малката Никол, дъщерята от брака му с Николета Лозанова, също се включи по време на последния му лайв. Детето официално покани баща си на предстоящия си рожден ден.

"Много те обичам, миличка! Благодаря, че ме покани. Ще питам Бойко Борисов дали мога да се прибера!", отговори Валери на Никол.

Валери, който определено се забавлява по време на онлайн връзките, се оплака че е побелял. Той не пропусна да коментира отношенията си с настоящия мъж на Николета Ники Михайлов. Божинов разкрия, че двамата са в перфектни отношения защото няма какво да делят. Божинов спомена и сина си от Алисия Валери Божинов - младши, който усърдно върви по стъпките му във футбола

"Надявам се някой ден да стане добър като баща си, даже е по-добър", умили се Божинката. За финал на включването си Валери поздрави всички, които в момента са на първа линия. "Бъдете здрави, Поздрави от Генерала, Иимператора, Божигол", смее се футболистът, който засега остава в Италия. 

Иначе вирусът "удари"не само Божинката, но и Николета Лозанова. Освен с карантината тя има проблеми с новата си козметична линия, която пусна само дни преди да плъзне заразата. В следствие на нея продажбите са доста далеч от очакваното.

За да съживи малко бизнеса си, Лозанова извади тежката артилерия. Тя включи всичките си известни приятелки, които я рекламират непрестанно социалните мрежи. Николета също не е наясно дали ще успее да спретне купон за рождения ден на дъщеря си, пише "България Днес".

Виж коментарите (2)

Още по темата (14361):
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Окончателно: Оправдаха Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие риск от усложнения, не предприемайте самолечение!
08.04.2024 Костадинов се изправя пред съда
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).