Божков: Десетки години върша работата на държавата, Минеков е част от хунтата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:45 / 09.06.2021
1344
"Уважавам хората на изкуството. За съжаление, когато се закачат на държавната хранилка, те се променят коренно. Професор Велислав Минеков от протестър и борещ се против #хунтата и Иван Гешев изведнъж реши, че е част от “управляващия елит". Започна да защитава тези, срещу които до вчера протестираше." Това написа на страницата си във Фейсбук бизнесменът Васил Божков, който от доста време пребивава в Дубай.

Повод за неговия коментар е вчерашната пресконференция на министъра на културата Велислав Минеков, който го обвини в корупция.

"Десетки години върша работата на държавата - събирам и спасявам културно-историческото наследство на България. Тази дейност министър Минеков обяви за “престъпна". В другите държави за такава дейност дават медали. Моите уважения към скулптора Минеков, а към министър Минеков - да продължава да се навежда и да се наслаждава", написа още хазартният бос, който попадна в американския списък на санкционираните българи по закона "Магнитски", а у нас има подвигнати 19 обвинения.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).