Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Божков: Ще намерим партия мандатоносител и ще се явим на изборите
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 31.01.2021Коментари (11)1208
©
"Не съм давал подкупи, мен са ме рекетирали. Не съм си осигурявал спокойствие, а съм си осигурявал съществуване. Срещу бизнеса ми има тотално нарушаване на закона“. Това каза пред БНР бизнесменът Васил Божков. 

Той поясни, че прокуратурата е била наясно за пътуването му към Дубай: 

"Прокуратурата не спазва законите. Тя е инструмент на "бога“ (Иван Гешев - бел. ред.)... Никога не съм се чувствал застрашен, защото винаги съм спазвал закона. Не съм си осигурявал спокойствие, а съм си осигурявал съществуване. Подадох сигнал в прокуратурата за доказано престъпление, което никой не разследва - за рекета срещу мен, който е ескалиращ... Когато отказах да давам парите, унищожиха целия ми бизнес. Аз съм си плащал всички данъци, а след това съм давал пари. Реших, че е по-добре да давам някаква част, за да съществува моят бизнес, докато тези са на власт. Въпреки всичко не съм ощетил никого. Това са мои лични пари, можело е да ги изям и да ги изпия, аз ги давам на грабителите“. 

Божков подчерта още: 

"Унищожиха бизнеса ми, защото се страхуваха, понеже не съм бил никога от тях, а съм бил между тях. Моят бизнес е съществувал въпреки политиците, а не благодарение на тях“. 

В предаването "Политически НЕкоректно“ бизнесменът допълни: 

"Бойко Борисов и Делян Пеевски даваха пари за "Левски“, спряха да дават, закъса отборът, казаха ми да го взема, защото знам. Когато се захвана с нещо, го правя добре... Пеевски без Борисов не може да съществува, както и обратното. Не трябва да се демонизира само единият, те са свързани като сиамски близнаци. Купиха си телевизия, сложиха си прокурор, държат цялата администрация, опитаха се да завладеят съда. На върха са те двамата... Когато се вземе политическата власт, този модел може да бъде сменен“. 

Васил Божков сподели, че винаги е имал мисии - като подпомагането на спорта, като събирането на културното наследство на България. Сега иска да отърве българския народ. 

"Другите обещават, после не изпълняват. Всички партии са част от статуквото, нищо не правят, не могат да променят нищо. Ние не искаме рестарт на системата, искаме всичко да започне на чисто... Играем за победа. Ако партията реши, ще бъда в листата... Ще се опитват да ни пречат всячески за "Българско лято“, което показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“. 

Той допълни, че има още доказателства по случая с исканите от него пари: 

"Мисля да ги покажа в подходящия момент, ще постъпя като политик“.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
брее ..той чист като сълза бе ... тва ако беше преди едно/две десетилетия щяха да го опукат и до там..
0
 
 
Явно Фигуранта и котилото около него ще са мюрето на другаря БоШкоФ !
+1
 
 
Божков и как ще се започне отначало.Може би национализация.Ти вярваш ли на това .Вие олигарсите и мафията дали биха си върнали заграбеното за 30 г.Това което казваш не е за нормалните хора .Когато Ц Василев върне нещо тогава и ти и Боко и цялата палач на тиквите ще има начало.
+1
 
 
Сега и този “ бизнесмен “ , който дължи. 700 милиона данъци се. изскара мъченик. Абе ти без да ти позволят и без корупционни схем щеше да си господин никой. Така, че защо не млъкнеш?
0
 
 
То ти си имаш 3 партии бе наркоман. На Отровното трио глупаци и МаяМата,на Славчо Учиндолския и БСП. Какво се правиш на чук. Ти сам си казвал,че си им плащал. И си признаваш ,че си участвал в подкупи и подкрепа на престъпници. Събирал историята на България! Бах та в събирача. Кой та определи теб бе нещастник ? Боса на иманярската мафия събирал артефакти и после не ги отчитал ,както е по закон и се изживява ,като меценат. Изрод. Седи си там до гроб,боклук! Кажи,че те пуснаха негласно да избягаш,за да си нещастен изгнаник вместо мъченик. Твоето е доживотна присъда вместо да си цапат ръцете с лайно,като теб.
0
 
 
Да та е.. мисионерски,черепухин!Имал мисия?!?Само за това,че наглата мутра черепа затваряше един от най-натоварените булеварди в София за да си измъкне задника от заграбения имот на смешна цена,заслужаваш да ти направим публично обесване!Такива като тебе червени пиявици смучат българския народ!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: