Братя пострадаха при масов бой в Шумен, задържаха четирима

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
13:10 / 07.05.2020
695
Досъдебно производство за нанесена телесна повреда е образувано след сбиване на 5 май пред жилищен блок на ул."Средна гора" в Шумен.  

Малко след 18:30 часа в дежурната част на областната дирекция е приет сигнал за масово сбиване. Към адреса веднага са насочени полицейски екипи. Установени на място с наранявания са 35-годишен местен жител и 28-годишния му брат.

Откарани са с екип на спешна помощ в МБАЛ- Шумен, където след преглед е установено, че 35-годишният шуменец е с фрактура на лакътна кост на дясна предмишница. Проведени са бързи издирвателни действия за установяване на останалите участници в сбиването и евентуални извършители.

РУ- Шумен за разпит по случая са доведени  49-годишен мъж от Шумен и 15-годишният му брат, мъж на 28 години и друг на 23 години. Изяснено било, че повод за сбиването са обменени обидни и нецензурни думи и закани. Работата по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 129 ал. 2 от НК продължава.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Съвет: Търсете жилище за ремонт, а не такова, в което да се нанес...
Българка е приета в колежа, където са учили Илон Мъск и Доналд Тр...
Картата за утре свети в зелено
Автомобил изгоря в аварийната лента на АМ "Тракия"
МО: България няма да участва по никакъв начин с военни на територ...
Мнение от НОИ: Пенсиите се използват като залог в предизборната к...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).