Браво българи! Успяхте да помогнете на Бобчо!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:42 / 25.06.2017
1807
Ето последното послание в групата за помощ на Бобчо. Браво българи, успяхте да помогнете на едно българско дете:

УСПЯХМЕ!!!
БЛАГОДАРЯ от сърце и поклон пред всички Вас, които помогнахте на Бобчо да събере нужната сума за първите 3 вливания на стволови клетки!


Не мога да Ви опиша колко съм щастлива- с общи усилия сумата е събрана!

Благодаря на хората, които през цялото време бяха до нас - моите колеги, които ежедневно ни подкрепяха и даваха кураж! Благодаря на всички собственици на обекти, които се съгласиха при тях да се оставят кутийки! Благодаря на всички медии, които ни подкрепиха и допринесоха повече хора да научат за кампанията и нашата борба! Благодаря на всички организатори на изложения, които предоставяха благотворителен щанд! Благодаря на администраторите и участниците в групата "Благотворителен базар "За Дани" и други каузи, на родителите на Христо за голямата им и Човешка постъпка! Благодаря на групата на "Люлин';, които също се включиха и помогнаха! Благодаря на всички съседи, приятели, съкварталци, познати и непознати, които дариха , споделиха, всекидневно живееха с нашата кауза!
В началото дори не си представях,че е възможно....Но благодарение на всички Вас , благодарение на подкрепата Ви, благодарение на силата Ви, благодарение на съпричастността Ви всичко това днес е факт!


Прекланям се пред всички Вас и никога няма да забравя ДОБРИНАТА ВИ!

Ако тръгна да изброявям имената на всеки, който е помогнал поста би станал километричен...но това още веднъж показва колко много хора с ОГРОМНИ сърца има! И все пак - благодаря на семейството ми, благодаря на Доня и Ники, благодаря на Звезди, благодаря на Ники Кънчев и Росен Карамфилов, благодаря на абсолютно всички колеги, благодаря на Оги и цялото и семейство, благодаря на Фолклорика, благодаря на Норчето, на Коко, на София, на колегите на майка, на приятелите на татко, на моите приятели, които и този път показаха, че приятелството е най-важно в трудните моменти, благодаря на роднините, благодаря .....на всеки човек с благородно сърце, който беше докоснат от нашата история и помогна!
Обичам Ви!


Не спирайте да носите Доброто у себе си, не спирайте да бъдете ангели, не спирайте да помагате на някой да полети!
Няма по-важно от усмивката на дете и по-звездно от блясъка на очите му....това ме водеше и мен през цялото време!
А сега добротетели на Бобчо да му пожелаете успех, сила и кураж и нека заедно да стискаме палци и Бог да го закриля!
Бъдете здрави!


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Единадесетокласник от Бургас с бронз от Балканската олимпиада по ...
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).