Брокер: По-добре панелка в "Люлин", отколкото във "Витоша"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:10 / 31.10.2022
392
Търсенето на имоти в кв. "Кръстова вада“ е голямо, въпреки не добрата инфраструктура в района, както и липсата на детски градини. Пред БНР брокерът Ивайло Стоименов обясни, че "Кръстова вада“, заедно със съседните квартали "Витоша“ и "Манастирски ливади“ не са търсени заради това, че са привлекателни места за живеене.

"Аз се държа с клиентите като с приятели, тъй като искреността е най-добрият съветник. Въпреки, че бих имал изгода от сделка в тези квартали, на първо място бих посъветвал клиента да стои далеч от тях. Там липсва инфраструктура, липсват училища и здравни заведения, липсват улици понякога. Има опасност да си купиш имот с гледка към планината и след някоя друга година да се окаже гледка към прането на съседа“, каза Ивайло Стоименов.

По думите му, вината за многото скупчени сгради, дупки и прах, както и за високите цени в тези квартали се дължи на няколко групи хора.

"На първо място на тези, които допускат да се строи без адекватно планиране, някаква обща визия. На второ място – щом има място за инвестиция се появява и бизнесът, след това собствениците на терени и на последно място – самите хора, които инвестират“, добави брокерът.

Според него, панелните квартали като "Младост“ и "Люлин“ са по-добро място за живеене, отколкото новите "Кръстова вада“, "Витоша“, "Манастирски ливади“ и "Малинова долина“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).